0

Laimono likimo vingiai

rugsėjo 27, 2012 Lietuvos aktualijos, Žmogaus galios

Aš – Laimonas. Neįgaliu tapau prieš 9 metus ( depresija ). Mano negalia man suteikė daugiau laisvo laiko, privertė stabtelėti, apsidairyti. Todėl aš savo negalios suteikto man laisvo laiko panaudojau socialinio projekto kūrimui, filosofinės literatūros skaitymui, ramesniam gyvenimo tempo planavimui.

Prieš ligą visas mano gyvenimas buvo bėgimas ir pinigų vaikymasis. Taip mane užgriuvo laukinio kapitalizmo (nuo 1990 metų paskelbtos nepriklausomybės datos) blogosios pusės. Atsirado nesutarimai šeimoje, didelis darbo krūvis, mažai laiko savianalizei ir gyvenimo principų bei vertybių persvarstymui, o tai privedė mane prie šios ligos. Susirgęs ir susitaikęs su savo liga aš, pasitaręs su draugais ir artimaisiais, nusprendžiau kurti nemokamą socialinį internetinį projektą www.pasikeisk.lt. Kaip jūs žinote čia neįgalieji gali susipažinti, bendrauti, diskutuoti jiems priimtinoje internetinėje bendruomenėje, kur jie viens kitą gerai suprastų, gerai jaustųsi ir nereikėtu laukti patyčių komentaruose, kas dažnai nutinka užsiregistravus populiariuose pažinčių portaluose (aišku visko būna ir čia :)) ). Taigi taip aš savo negalią bandau paversti galia, padėdamas kitiems.
Yra dar šimtai būdu, kaip patys neįgalieji gali padėti kitiems ir sau. Jei jus ištiko negalia, jūs nenusiminkite, o pasikeitus aktyviam buvusiam gyvenimo būdui į daugiau namisėdos gyvenimą namuose, bute, stenkitės mokytis kalbas, piešti, rašyti romanus, eiles, mokykitės programuoti, kitų kompiuterinių gudrybių, būkit aktyvūs rinkėjai ir taip savo negalią paverskite galia.
Pradėkite nuo žodžių – PASIKEISK !!!
Jei turėtumėte klausimų ar idėjų rašykite į ssuprask@gmail.com. P.s Tik kartu mes esame stiprūs !!!

Paversk negalią – galia!
pasikeisk.lt

Projekto tikslas

Šiuo projektu mes norim palengvinti bendravimą likimo nuskriaustiems žmonėms. Norime sukurti internetinę erdvę, kurioje galėtų bendrauti negalią turintys žmonės savame rate. Čia jie galėtų dalintis sau aktualiomis problemomis, susipažinti su panašaus likimo žmonėmis. Talpindami aktualią šiam žmonių ratui informaciją, kurdami patrauklią, lengvai suprantamą aplinką mes norime apjungti kuo daugiau negalią turinčių žmonių, praskaidrinti jų dažnai vienišus gyvenimus, pagelbėti atsikratyti kompleksų.

Mūsų misija

palengvinti bendravimą neįgaliems žmonėms.

Projekto vizija

Tik bendraudami, pasidalindami savo bėdomis žmonėmis gali gyventi pilnavertį gyvenimą, atsikratyti kompleksų ir lengviau integruotis į visuomenę.

BALTAI.LT REMIA SAVO ŽMONES, REMKITE IR JŪS, TAME MŪSŲ VISŲ STIPRYBĖ.
Paplatinkite per savo socialinius tinklus apie šį nuostabų projektą, kuris didina ŠVIESĄ ir VILTĮ mūsų širdyse.

© 2012, viršaitis. All rights reserved.

Palikite atsiliepimą

Jūs turite būti prisijungęs komentavimui.