0

žynių akademijos KURONAS mokslų metų šventės atidarymas

rugsėjo 13, 2014 KURONO akademija

Visiems besidomintiems ir pabaigusiems DARNOS mokyklą, nusprendusiems pakelti savo lygį aukštesnioje KURONO akademijos pakopoje bei naujai įstojusiems.
2014 metų rugsėjo 13-14 dienomis kviečiami visi į Vilnių, kur dvi dienas lankysimės sostinės muziejuose, senovinėse ir naujose šventvietėse, dalyvausime apjungimo apeigoje Lizdeikos šventykloje prie aukuro, bendrausime ir spręsime iškylančias naujas užduotis baltų pasaulėžiūros atkūrime.

IMGP8149
Į pažintines ekskursijas po muziejus ir Neries bei Verkių reg. parko teritorijas kviečiami visi atvykę į baltųjų žynių mokyklos atidarymo šventę. Plačiau apie mokymąsį spauskite ČIA
Atskiri susitikimai su DARNOS mokyklos ir KURONO akademijos mokytiniais vyks pagal žemiau išdėstytą rėdą.

redos-ratas

Šeštadienio rėda, rugsėjo 13 d.

11:00-13:00 Lietuvos Nacionalinio Muziejaus aplankymas;Adresas: Arsenalo g. 1,
Ekskursija po nacionalinio muziejaus sales, baltų pasaulėžiūros artefaktų apžiūra;
13:00 – 15:00 Pietūs, susipažinimas su naujais mokytiniais.
15:00 – 17:00 Gedimino pilies ekspozicijos lankymas.
kitu laiku… Gedimino kalno aukuro uždegimas. DARNOS mokytinių priėmimas, nuotolinio mokymo ir kūnovaros pristatymas. DARNOS mokyklos pažymėjimų įteikimas tiems, kurie dar nėra jų atsiėmę bus pilyje arba ant Gedimino kapo kalno, prie aukuro. (pagal oro sąlygas), vieta tikslinama.
Mteorologijos žinių įsisavintų vasaros darbų pristatymas. Vieta tikslinama. Laisvas bendravimas.

Sekmadienio rėda rugsėjo 14 d.

11:00-18:00 Išvyka į Neries regioninį parką ir Kernavę

Naujosios Rėvos, akmens su runomis, Karmazinų alkakalnių aplankymas, norinčių priimti baltų tikėjimą ir papildyti druwių gretas bus įvesdinimo (turėti žalčio segę) ir mokytinių apsijungimo apeiga.
Ekskursija į Kernavę, pagal galimybę muziejaus ekspozicijos apžiūra.
18:00-20:00 Grįžimas į Vilnių ar Kauną.
Šios programos tikslas daugiau susipažinti vieniems su kitais, pažinti Šventojo miesto Vilniaus paslaptingąsias vietoves ir susipažinimas su saugomais artefaktais. Būsimam žynių luomo atstovui gera galimybė įsitikinti savo kelio teisingumu ir sprendimų tvirtumu.
PROGRAMA DĖL NENUMATYTŲ APLINKYBIŲ GALI KEISTIS. TURĖTI SAVO TRANSPORTĄ IŠVYKAI Į PARKUS.NESANT NUOSAVAM TRANSPORTUI, SUSISIEKTI SU BIČIULIAIS, TURINČIAIS TRANSPORTĄ.
Lankytinų programų dviejų turiningų dienų kaina tik 60lt žmogui, į kainą neįskaičiuota nakvynė, transportas ir maitinimas.
Kviečiame sudalyvauti būsimuosius mokytinius, būtina išankstinė registracija kuronas@baltai.lt

DARNOS IR KURONO AKADEMIJOS REKTORATAS

© 2014, viršaitis. All rights reserved.

Palikite atsiliepimą

Jūs turite būti prisijungęs komentavimui.