0

BŪRIMŲ IR PRANAŠYSČIŲ ŠVENTĖ-MUGĖ gruodžio 1 d. Verkių rūmuose

gruodžio 1, 2018 Burtai, magija, tradicijos ir papročiai

2018 m. gruodžio 01d. nuo 11:00 val. Verkių rūmai, Žaliųjų ežerų g. 49, Vilniuje jau tapusi tradicine būrimo ir pranašavimo šventė

Senovėje žmonės prieš Kalėdas daug burdavo ir pranašaudavo sau ateitį kas jų lauks ateinančiais metais. Džiugu, kai tradicijos yra puoselėjamos ir moderniais laikais. Kviečiami ne tik smalsuolius, bet ir bėdon patekusius ar gyvenimo kryžkelėje atsiradusius ir nežinančius ko griebtis. Šventėje daug susirinks burtininkų, magų burėjų, astrologų, tarologų, numerologų, dvasių regėtojų, šamanų ir kitų mantikos specialistų.
NEPRALEISKITE PROGOS, KURI BŪNA TIK KARTĄ METUOSE.

2018-Verkiu-renginys-maketas-spaudai-2-4-var-145x123-new-PASIRINKTAS-2

Express konsultacijai skiriama 15-20 minučių.

BŪRIMŲ IR PRANAŠYSČIŲ ŠVENTĖS-MUGĖS SPECIALISTAI

Renginio metu Jus konsultuos

ASTROLOGAI

SKIRMA

Renginio metu: Astrologinės konsultacijos, atsakymai į klausimus

Tel. 8 687 11122, Kaunas

El.paštas: zvaigzdesnemeluoja@gmail.com

Facebook‘e: astrologija-žvaigždės nemeluoja

Skype: skirmagl

Astrologė. Astrologinis darbo stažas virš 20 metų. Pagrindinės sritys: astrologinės konsultacijos, prognozės, mokymai, paskaitos, astromedicininės konsultacijos ir rekomendacijos (dieta, aromaterapija, gyvenimo būdo korekcija.

Express konsultacijos kaina renginio metu

25,- Eur

 JEVGENIJA

Renginio metu: Dabartinės situacijos astrologinė apžvalga: partnerystė, karjera, pinigai, darbas, sveikata, Sėkmės kodas

Tel. 8 685 77513, Vilnius

El.paštas: jevgenijap@gmail.com

Skype: zenecka10

Mano praktika astrologijoje daugiau net 25 metai. Esu Pavlo Globos mokinė. 14 metų praktikuoju meditaciją – kundalini pakilimą Sachadža Jogoje. Išleidau Mėnulio kalendorius 2004 ir 2005 metams.

Dabartiniu metu skaitau paskaitas Žinijos draugijoje, vedu trumpus astrologijos kursus.

Asmeninis horoskopas leidžia pamatyti Jūsų karminius dėsnius – situacijos priežastis ir  pasekmes. Žinodami šiuos dėsmingumus, galėsite priimti teisingus sprendimus, transformuoti save šiame nepaprastame gyvenime.  Tapsite laimingais. Aš jums padėsiu.Tai laikas, kai galite daug ką pakeisti. Išnaudokite jį.

Express konsultacijos kaina renginio metu

25,- Eur

 VEGA VIDA

 Renginio metu: Astrologinė, astropsichologinė konsultacijaTelefonas: 8 675 69583, Vilnius

El.paštas vegoskonsultacija@gmail.com

Svetainė: https://www.facebook.com/ezoteriniskonsultavimas/

Skype: vidute66

Praktikuojanti astrologė, astropsichologė, karjeros (profesinio pasirinkimo) konsultantė, Reiki Tao Te Ki meistrė.

Express konsultacijos kaina renginio metu

25,- Eur

CHIROLOGAI

ASTA

Renginio metu: Chirologinė konsultacija

Tel. 8 689 74714, Vilnius

El.paštas: asta@chirologija.com

Svetainė: www.chirologija.com

Skype: asta.svirkiene

EMC „Du Pasauliai“ vadovė, chirologijos dėstytoja, seminarų „Eksperinemtinė chirologija. Interpretacijos menas“ autorė.

Express konsultacijos kaina renginio metu

25,- Eur

MARINA

Renginio metu: Korekcinė chiromantija (Konsultacija rusų kalba) 

Tel. (+38) 067-528-4000, Kijevas, Ukraina

El.paštas: marinka2828@ukr.ne

Sertifikuota korekcinės chiromantijos specialistė iš Kijevo. „Mano tikslas yra ne tik suteikti asmeniui informacijos apie praeitį, dabartį ir ateitį, bet ir parodyti, kur link eiti, ką daryti ir kaip tapti laimingu, mylimu ir sėkmingu”.

Express konsultacijos kaina renginio metu

25,- Eur

LARA

Renginio metu: Chiromantija, būrimas Taro kortomis, numerologija, biolokacijaTel. 8 613 06026, Vilnius

El.paštas:lara.adz@gmail.com

www.chiromante.lt

Skype: laraadz

Save apibūdinčiau – ragana (nuo žodžio “regėti”, einanti šamanų keliu. Konsultuoju žmones Taro kortų, chiromantijos, numerologijos, biolokacijos pagalba, bei pasitelkiant ekstrasensines įžvalgas. Darau šamaninius ritualus atidarančius kelius. Valau negatyvius energetinius įsikišimus, atstatau energetiką.

Express konsultacijos kaina renginio metu

25,- Eur

ANNA

Renginio metu: Delno skaitymas

Tel. 8 602 31961, Vilnius

El.paštas: info@lineavitam.eu

www.lineavitam.eu

Skype: annafirsova

Būdama 18 metų studente, pirmą kartą uždaviau sau klausimą: „Kame gyvenimo prasmė?“ Rytų išmintis teigia, jog gyvenimo prasmė tame, kad suprasti savo lemtį ir įgyvendinti ją. Šis teiginys kelia kitą klausimą: „Kaip suprasti savo lemtį?“ ir t.t. Aš ieškojau atsakymo 30 metų. Tam, kad suprasti savo lemtį, reikia pirmą suprasti SAVE: atsakyti sau į klausimus „Kas aš?“ ir „Koks aš?“ O tai tikrai atima nemažai jėgų ir laiko.

Chirologija – vienas iš būdų, kuris sutrumpina tą ilgą savęs pažinimo kelią.

Chirologijos mokiausi ezoterinių mokslų centre „Du pasauliai“ pas Astą Svirkienę. Labai mėgstu bendrauti su žmonėmis ir dalintis įgytomis žiniomis bei patirtimi. Nagrinėdama žmonių delnus supratau, kad kiekvieno iš mūsų delnuose Dievas nubraižė unikalų asmeninį gyvenimo planą. Mano gyvenimo prasmė – chirologijos pagalba padėti kitiems žmonėms atrasti save, suprasti save ir savo lemtį.

Express konsultacijos kaina renginio metu

20,- Eur

RUSLAN

Renginio metu: Astrologija, chiromantija ir numerologija

Tel. 8 604 49575, Vilnius

El.paštas: ruslanvaleisa@gmail.com

Svetainė: www.7era.lt

Facebook‘e: Ruslan Valeiša arba 7era

Praktikuodamas numerologiją, astrologiją, chirologiją ir kitas disciplinas daugiau nei 10 metų įsitikinau, kad kiekvienas žmogus yra unikalus. Žmogus savyje turi tokį didelį potencialą, kad pajėgus sukurti savo gyvenimą tokį, kokio trokšta.

Manau, kad vienas iš pagrindinių mano darbo uždavinių padėti žmogui susivokti savyje ir išmokti koreguoti savo mintis. Mintis – vienintelė varomoji jėga, kurios dėka žmogus gali sėkmingai judėti pirmyn. Kai žmogus teisingai koreguoja, parenka ir disciplinuoja mintis, jo gyvenime vyksta teisingos ir pozityvios permainos.

Express konsultacijos kaina renginio metu

20,- Eur

NUMEROLOGAI

ELVYRA

Renginio metu: Numerologinis horoskopas

Tel. 8 686 84404, Kaunas

El.paštas: elvyra.sveliene@gmail.com

20 metų domiuosi ezoteriniais mokslais. Vedu „Savęs pažinimo valandėles“, numerologijos kursus ir atlieku asmenybės testavimus – horoskopus. Horoskopuose sintezuoju numerologijos, astrologijos ir taro žinias.

Express konsultacijos kaina renginio metu

25,- Eur

MIGLĖ

Renginio metu: Numerologija, vizualizacinės praktikos. Konsultacija paleidimo, norų bei tikslų realizavimo ir asmeninio tobulėjimo, darbo su baimėmis ir motyvacijos klausimais.

Tel. 8 611 65988, Vilnius

El.paštas: migleadz@gmail.com

www.likimoskaicius.ltwww.yogidailyplanner.com, www.starsabove.lt

Numerologė, vizualizacijos praktikė ir lektorė, vedanti vizualizacijos meditacijas, teorinius bei praktinius vizualizacijos seminarus. Saviugdos leidinio “Yogi daily planner” autorė ir iliustratorė. Grafikos menininkė. Astronominių “Stars Above”, bei kartu su astrologu – astrologinių “Likimo skaičius” žvaigždžių žemėlapių paveikslų autorė.

Express konsultacijos kaina renginio metu

25,- Eur

AGNĖ

Renginio metu: Numerologijos analizė pagal Nalalijos Ladini metodą –Likimo ir gyvenimo korekcija. Pitagoro magiško kvadrato analizė. Veidotyros analizė

Tel. 8 658 13089, Vilnius

El.paštas: straigyteagne@gmail.com

Dešimt metų domiuosi įvairiais ezoteriniais mokslais ir praktiškai taikau juos realiame žmonių gyvenime. Astrologija, grafologija, fiziognomika, numerologija. Tai pažinimo metodikos papildančios vieną kitą. Vedu seminarus Rūtos Pivoriūnienės Moterų laimės mokykloje. Konsultuoju idividualiai. Esu baigusi Ezoterinių studijų numerologijos kursus pagal Natalijos Ladini metodiką. Taip pat Pitagoro magiško kvadrato analizių sistemas. Veidotyros tyrinėjimo metodus pas Eglę Pelienę ir Armandą Kažerską. Kosmogramos astrologinio nagrinėjimo formulės pagal Viktorijos Leontjevos sistemą. Žmogus unikali asmenybė – jo pažinimas beribė platuma.

Express konsultacijos kaina renginio metu

20,- Eur

BŪRIMAS KORTOMIS

RITA

Renginio metu: Būrimas Taro, Orakulo, Deivių, Lenormand, Angelų, Praėjusių gyvenimų kortomisTel. 8 655 00988, Kaunas

El.paštas: ritabany@gmail.com

Daugiau nei 20 metų dirbanti sąmoningo sapnavimo ir R.Mosso aktyvaus sapnavimo ( sertifikuota praktikė) srityse, NLP Kanados Eriksono Hipnoterapijos instituto praktikė, gyvenimo konsultantė , lektorė, praėjusių gyvenimų terapijos specialistė, tarologė pagal Alejandro Jodorovsky  Marselio Taro metodą, rašytoja, vertėja, parašiusi 6 saviugdos knygas, išvertusi iš anglų kalbos 10 saviugdos knygų.

Padedu žmonėms išsilaisvinti iš užgniaužtų emocijų naštos, padaryti svarbius gyvenimo pasirinkimus.

Express konsultacijos kaina renginio metu

20,- Eur

JŪRATĖ

Renginio metu: Tarologinė konsultacijaTel. 8 683 57885, Vilnius

El.paštas: jurate444@gmail.com

Tarologė. Konsultuoju žmones, pasitelkdama Taro kortas, intuiciją ir meilę žmonėms. Padedu atrasti atsakymus į įvarius klausimus, išaiškinti  rūpimas situacijas. Juk būtent Taro kortos padeda užmegzti gilų ryšį su pasąmone bei pažvelgti į kamuojančius klausimus skirtingais požiūriais.

Jau septynerius metus ši veikla man teikia džiaugsmą ir pilnatvę. Esu kvalifikuota ezoterikė. Studijavau Vytauto Kazlausko vardo Parapsichologijos akademijoje. Vėliau domėjausi ir kitomis sritimis. Esu baigusi Chirologijos, Taro kursus. Žinias nuolat gilinu įvairiuose seminaruose. 2012 m. baigiau 3 metų studijas  „Du pasauliai“.

Kaip ir kiekvienoje veikloje, žinių nebūna per daug, todėl nuolatos tobulinuosi. Kaip sakė Sokratas, “žinau, kad nieko nežinau”. Kuo gilyn į mišką, tuo daugiau medžių, sako patarlė.

Express konsultacijos kaina renginio metu

20,- Eur

DIANA

Renginio metu:Vidinių asmenybės dalių analizė pagal Egipto taro ir elgesys išorėje pagal Vaito taro. Aktualios situacijos analizė pagal ICIN. Astrologinė dėlionė pagal Vaito taro. Aktualių atsakymų ieškojimas naudojant Zelando transformacijos Taro

Tel. 8 699 79584, Vilnius

El.paštas dianabumblyte@yahoo.com

Lektorė, tarologė, psichologė.

Express konsultacijos kaina renginio metu

20,- Eur

VITA

Renginio metu: Būrimas Taro, Lenormand kortomis bei Runomis

Tel. 8 602 47814, Vilnius

El.paštas: Vita.taro@gmail.com

Tarologė, būriu Taro, Lenormand kortomis bei Runomis.

Express konsultacijos kaina renginio metu

20,- Eur

JUNA

Renginio metu: Būrimas klasikinėmis Taro ir įvairiomis Orakulo kortomis

Tel. 8 601 77474, Vilnius

El.paštas: junnataro@gmail.com

Facebook: Junna Tarot

Skype: junnataro

Dirbu su taro kortomis jau 7 metus, su įvairiomis orakulo kaladėmis – apie 5. Labiausiai dirbu santykių, vidinių baimių, kompleksų, savęs paieškos ir tobulinimo klausimais. Tačiau taip pat padedu išspręsti darbo ir karjeros klausimus.

Express konsultacijos kaina renginio metu

20,- Eur

ALVYDA

Renginio metu: Būrimas Taro kortomis

Tel. 8 652 21988

El.paštas: alvyda.uz@gmail.com

Express konsultacijos kaina renginio metu

20,- Eur

BŪRIMAS RUNOMIS

PAVEL

Renginio metu: Būrimas Šiaurės tradicijos Runomis

Tel. 8 672 51513, Vilnius

El.paštas: info@studijamannaz.eu

Svetainė: www.studijamannaz.eu

Skype: pavel.trv

Studijos Mannaz vadovas, Šamanas, Gyduolis-bioenergetikas, Šiaurės tradicijos Runų meistras, kompleksinio masažo „Banga“ kūrėjas, meistras – mokytojas.

Express konsultacijos kaina renginio metu

25,- Eur

LIUTAURAS BALTASIS

Renginio metu: Ekstrasensorinė mediumo konsultacija, pagalbinės priemonės runos, numerologija, astrologija, mitologinės kortos, kapnomantija ir kitos baltųjų žynių pranašavimo priemonės. Konsultuos kartu su 2 mokinėmis

Nida

El.paštas: kuronas@gmail.com

Svetainė: www.baltai.lt, www.kuronas.lt

Burtininkų,magų ir žynių akademijos KURONAS rektorius, Baltų dvasinės mokyklos DARNA įkūrėjas ir mokytojas, žvakonis, kūnovaros varonis.

Baltųjų žynių mediumas ir dvasininkas.  Dėstė V.Kazlausko pirmoje Lietuvos parapsichologijos akademijoje, turintis universitetinį psichologijos mokytojo išsilavinimą, dvasines patirtis įgijęs pas rytų dvasinius mokytojus, Altajaus šamanę Tatjaną Kobežikovą, vedantis baltiškas apeigas- kalendorinių švenčių, vestuvių, krikštynų, laidotuvių. Runų ir apsauginių talismanų gamyba, pardavimas.

Express konsultacijos kaina renginio metu

25,- Eur

KRISTALŲ ORAKULAS

LIUDMILA

 

Renginio metu: Būrimas kristalų Orakulu (Konsultacija rusų kalba) 

Tel. +371 29893349, Riga, Latvija

El.paštas: ludmilaobraz@inbox.lv

Литоэзотерик • Геммоастролог (подбор Минералов по карте рождения) • Специалист по Хиромантии (чтение ладони) и Физиогномике (чтение лица) • Автор семинаров «Кармические Коды Судьбы», «Цветотерапия»,«Зоны ношения украшений», «Кристаллы для дома», «Кристальный Оракул» • Один из преподавателей курса «Астрология и Минералы» и «Геммоастрология» • Автор методики создания – персонального гармонизирующего браслета из натуральных камней • Автор колоды «КРИСТАЛЬНЫЙ ОРАКУЛ» на русском и английском языке.

Express konsultacijos kaina renginio metu

25,- Eur

PARAPSICHOLOGIJA

KRISTINA

 

Renginio metu: Bioenergetika

Tel. 8 635 17732, Vilnius

El.paštas: arturasv631@gmail.com

Stipri Bioenergetikė Kristina. Paženklinta nuo gimimo, apgamais išdėstytais grįžulo ratai ant rankos. Padeda žmonėms, mato ateitį, praeitį. Unikali, nes gali bendrauti su dvasiomis. Tai naudinga, kai žmogaus siela po mirties neranda ramybės, klaidžioja, tuomet sapnuose vaidenasi miręs žmogus. Tokių pasaulyje asmenybių yra vienetai. Turi Biomedicinos specialybę, mato žmonių ligas, gydo savo stipria energetika, parekomenduoja vaistus. Išvalo žmonių blogą energetiką, užkeiktus butus, dirba ir su dideliais šeimyniniais prakeiksmais. Miestas Vilnius. Teikia psichologinę pagalbą.

Express konsultacijos kaina renginio metu

25,- Eur

ELONA ELEONORA

Elona Petkeliene 300

Renginio metu: Būrimas chirologinėm kortom, būrimas iš delnų.Parapsichologinė konsultacija dėl poros suderinamumo, karjeros, sveikatos, finansinių klausimų

Tel. 8 614 69874

El.paštas: petkelieneelona@gmail.com

Svetainė: www.ezoterikai.lt

Skype: elllute1

Parapsichologė, aiškiaregė, Lietuvos ezoterikų konfederacijos Prezidentė, ezoterinių mokslų daktarė, Tarptautinės Alternatyvios ir natūralios medicinos asociacijos narė. Turinti 18 metų praktiką, dalyvaujanti įvairiose TV laidose, rašanti straipsnius į leidinius. Įkūrusi ir vedanti moterų savipagalbos klubą ,,Šviesa“. Skaito paskaitas įvairiose ezoterinėse mokyklose ir klubuose, veda renginius. Konsultuoja asmeniškai susitikus ir internetu

Express konsultacijos kaina renginio metu

25,- Eur

JURGITA ŪGA

Uga 300

Renginio metu: Kerėtoja. Padėsiu išspręsti meilės, santykių, sveikatos ir pinigų problemas.

Tel. 8 681 48375, Vilnius

El.paštas: uguten@gmail.com

Facebook: Mėnulės spindesys

Skype: Ragana.uga

Pranašauju ateitį iš Taro kortų. Konsultuoju Vilniuje ir Kaune, internetu per skype. Dirbdama naudoju numerologija, veidotyrą, dirbu su svareliu ir virgulėmis, valau patalpų energetinį lauką. Atsakau į tradicinius klausimus netradiciniu būdu. Gaminu ir užkalbu papuošalus, veidrodinius amuletus, kurie saugo nuo energetinių vampyrų, nužiūrėjimo, negatyvo. Veidrodinių amuletų pradininkė. Rusų Magijos ir Taro mokyklos mokinė. Jurgitos-Ugos Taro Mokyklos vadovė. Sveiko gyvenimo būdo propaguotoja, Rytų medicinos atstovė ir gyduolė (išduoti korporacijos Fohow sertifikatai).

Express konsultacijos kaina renginio metu

25,- Eur

GENOVAITĖ

 

Renginio metu: Ekspress diagnostika (aura, energetiniai centrai – čakros, meridianai, vidaus organai, galvos zonos, sąmonės lygis), individualios konsultacijos

Tel. 8 654 34021

El.paštas: ganapa3@gmail.com

Svetainė: www.ezoterikosinstitutas.lt

Ezoterinės informacijos instituto direktorė. Netradicinės ir liaudies medicinos sąjungos lektorė. Parapsichologė. Tarptautinės kategorijos bioterapeutė – instruktorė.

Express konsultacijos kaina renginio metu

25,- Eur

ANGELŲ ORAKULAS

RAIMONDA

Renginio metu: Būrimas Angelų orakulo kortomis ir Lenormand kortomis

Tel. 8 681 33117, Kaunas

El.paštas: rainuole@gmail.com

Kvapų energetinės pagalbos būdu galima subalansuoti energetinius centrus savo organizme, pradėti harmoningiau gyventi , labaiu suprasti save ir kitus. Konsultuoju energetinės aromaterapijos metodu ( Angelų energetinė terapija).

Express konsultacijos kaina renginio metu

20,- Eur

BŪRIMAS KAVA

 ANŽELIKA

Renginio metu: Būrimas iš kavos tirščių

Tel. 8 648 20999, Vilnius

El.paštas: shakida.gk@gmail.com

Pranašavimai kortomis, ateities nuskaitymas iš delno, aiškiaregė.

 

Express konsultacijos kaina renginio metu

20,- Eur

 SĖKMĖS MOKYTOJAI

VIRGINIJA

Renginio metu: SĖKMĖS ALGORITMAS „TRIO BALANCE“ – tai darbo su tikslais metodika, leidžianti suformuoti asmeninės  sėkmės algoritmą, t.y. rasti vektorių aukščiausiam jūsų sielos tikslo realizavimui suderinus matomą ir nematomą jūsų realybę.  Po šios konsultacijos jūs 100% žinosite, kaip efektyviai siekti savo 3 tikslų, subalansavus savo kūną, protą ir sielą. JŪSŲ LIKIMO KELIAS ATSIVERS PRIEŠ JUS!

Tel. 8 698 16464, Vilnius

El.paštas: tetapraktikos@gmail.com

FB: Pajautos namai

Virginija Dambrauskienė – konsultantė, lektorė, motyvatorė ir įkvėpėja, resursinių būsenų kūrėja. Meditatorė ir meditacijos mokytoja,  ThetaHealing® praktikė. Konsultuoja asmeniškai strateginio gyvenimo planavimo, pašaukimo, sėkmės kodo, karminio paso, talentų išskleidimo ir vadybos, tarpusavio santykių harmonizavimo ir klausimais.  Savo veikloje derina ir sintezuoja numerologijos, kinų metafizikos, Tibeto astrologijos bei dvasinio kapitalo žinias. Autorinių programų, seminarų ir metodikų autorė.

Veda „ Moters Misterijas“- energijų ir būsenų harmonizavimo ciklus pagal gamtos energijų mokslą, energijų rato U-SIN sistemą, racionalaus ir iracionalaus darną.

Jau 10 metų einanti šiame savirealizacijos sraute.

Express konsultacijos kaina renginio metu

20,- Eur

MUGĖJE BUS PREKIAUJAMA

KNYGOMIS: KNYGŲ LEIDYKLA „ANDRENA„; SAVIUGDOS KNYGYNAS

BIČIŲ PRODUKTAIS

PAPUOŠALAIS – OlLada – papuošalu magija 

EKOLOGINIAIS PRODUKTAIS: EKOLOGINĖ KRAUTUVĖ „ŽALIA RASA“

KORTOMIS

JAPONIŠKAIS ŽAISLIUKAIS

PRISTATYMAS AROMATERAPINIŲ-PSICHOLOGINIŲ KORTŲ SU KNYGELE. AUTORĖS EXPRESS AROMATESTAI, KONSULTAVIMAS

KALVIO DARBO ŽVAKIDĖMIS, SMILKALYNĖMIS

STARS ABOVE – pirmieji Lietuvoje astronominiai žvaigždžių žemėlapiai. Tai tikras žvaigždžių žemėlapis sudaromas pagal norimą vietą, datą ir laiką ir paverčiamas prasmingu ir originaliu paveikslu. Vaiko gimimas, pirmas bučinys, diena kai prisiekėte amžiną meilę, ar bet kokia kita akimirka, kuri pakeitė jūsų gyvenimą ir privertė trumpam sulaikyti kvėpavimą. Ji gali tapti paveikslu primenančiu jums tą nuostabų jausmą ir būti puikia dovana sau, draugui ar artimui bet kuria proga.

GALIMA BUS UŽSISAKYTI PAGALVĖLIŲ SU ASMENINIO HOROSKOPO PLANETŲ IŠSIDĖSTYMU

MAGIŠKAS KIOSKELIS“.  AUGALŲ ENERGETINIAI SMILKALAI. Smilkalai iš žolelių ir gamtos medžiagų – savo gamybos ir atvezžtiniai iš Indijos ir P.Amerikos: kaip Frankinsense, Mira, Aqua de Florida, Aqua de Ruda, Palo Santo šv.medžio ir t.t., įvairūs aksesuarai smilkymui. Visi jie valo ir grynina erdves, kelia žmogaus vidinę energiją ir galią, padeda kelti samonės lygmenį.

PRAKTIKUMAI

13:00 – 13:30  Marina Tichonova. Korekcinė chiromantija. Korekcijos Širdies linijoje (praktika). Kaina -10eur.

14:30 – 15:00 Jevgenija Grant. Soliaro planetų įsidėstimas metams (nuo gimtadienio iki gimtadienio). Retrogradinių planetų ir karminių mazgų fazės metams.

16:00 – 16:30 Ruslan Valeiša. „Kaip numerologijos pagalba galima aktyviai suplanuoti savo asmeninius metus“.

17:00 – 17:30 Liudmila Aleksandrova. Простая методика гармонизации. Замеры поля ДО и ПОСЛЕ работы минералов (для желающего из зала). Практика: Зарядка кристалла на  привлечение ИЗОБИЛИЯ (камушки привезу с собой). Авторская колода минералов ‘КРИСТАЛЬНЫЙ ОРАКУЛ’. Прогноз на 2019 год и Минерал-помощник для всех участников. Kaina – 10 eur

Tiems, kurie įsigis bilietus pas 3 būrėjus, praktikumų kaina – 5 eur.

Galima išankstinė registracija pas specialistus: tel. 8 623 97623, 8 689 74714

© 2018, viršaitis. All rights reserved.

Palikite atsiliepimą

Jūs turite būti prisijungęs komentavimui.