0

„Didysis šeimos gynimo maršas 2021″ – Gegužės 15 d. – Visoje Lietuvoje vienu metu!

balandžio 30, 2021 Kova už tautą, Pavojus Lietuvai, Šeima, tautos silpnėjimas

Dėl ideologinio karo metodais vykdomos agresyvios genderistinės propagandos ir valdančiosios daugumos rengiamų įstatymų, prieštaraujančių Tautos referendumu priimtai Lietuvos Respublikos Konstitucijai, MES PRIVALOME VIENYTIS! Šeima, kurią sudaro Mama, Tėtis ir Vaikai, turi būti ir bus apsaugota!

happy-family-vector-22906621

Neabejingi Lietuvos piliečiai ir visuomeninės organizacijos rengia DIDĮJĮ ŠEIMOS GYNIMO MARŠĄ. Automobilių kolona važiuosime iš Klaipėdos į Vilnių, pakeliui prisijungiant visų šalies regionų dalyviams. Susirinksime į visos Lietuvos vienybės ir protesto mitingą Vingio parke.

Mūsų šūkis: STIPRI ŠEIMA – STIPRI VALSTYBĖ!

Vieningai paliudysime didžiosios daugumos Lietuvos piliečių ryžtą apginti Lietuvos šeimų teises bei Lietuvos Respublikos Konstitucijoje nustatytą teisinę ir visuomeninę tvarką.

Apginsime savo šeimas, vaikus, jaunimą, vaikų darželius ir mokyklas nuo prievarta brukamos išsigalvotų socialinių lyčių propagandos. Vieningai pasisakysime prieš rengiamą Stambulo konvencijos ratifikavimą Seime, kuris uždraustų žodžio ir įsitikinimų laisvę, įteisintų totalią visuomenės minčių kontrolę ir bausmes už Konstitucijoje įtvirtintą teisę reikšti savo nuomonę ir tėvams auklėti vaikus pagal savo įsitikinimus.

Lietuva niekada neleis kraštutinėms mažumoms primesti visai visuomenei nepriimtino gyvenimo būdo, paniekinti Tautos tradicijų ir vertybių ir atsisakyti pagarba žmogaus orumui pagrįstos krikščioniškos civilizacijos moralės.

Tai dabar ne tik šeimų, bet ir Lietuvos valstybės ateities ir išlikimo klausimas. Tik visi kartu apginsime tai, kas mums brangu!

Kviečiame visus neabejingus šalies ateičiai piliečius, visuomenines organizacijas, prisidėti prie protesto mitingo organizavimo. Kreipkitės telefonu 8 650 93100, rašykite: infoautoridas@gmail.com

Sąskaita norintiems paremti protesto akciją: gavėjas Asociacija Kauno forumas, sąskaita LT21 7044 0600 0830 0107, mokėjimo paskirtyje nurodykite: AUKA Šeimos gynimo maršui. Verslą, parėmusį protesto akciją, prašome adresu infoautoridas@gmail.com su pavedimo kopija išsiųsti įmonės logotipą, kurį įdėsime plakatuose ir nurodysime reklaminėje medžiagoje.

Iš anksto dėkojame visiems, kuriems brangi Lietuvos ateitis.

map-with-ben

Protesto mitingo aprašas

Šios akcijos metu pilietinė visuomenė politikams pareikš nuomonę dėl Stambulo konvencijos neratifikavimo, partnerystės įstatymo ir visų įstatymų, kurie propaguoja „Gender“ ideologiją nepriėmimo. Bus siekiama sustabdyti Seimo daugumos politiką prieš valstybę ir tradicinę šeimą, pažeidžiant Konstitucijos nuostatas.
Protesto metu organizuojamas automobilių judėjimas Lietuvos keliais į magistralę Klaipėda-Kaunas-Vilnius, po to vykstant vieninga kolona į Vilnių. Automobiliai bus papuošti Lietuvos tautinėmis vėliavomis bei protesto akcijos reklaminiais lipdukais.
Protesto akciją vainikuos susibūrimas Vingio parke Vilniuje.

Yra numatytos aštuonios išvykimo vietos: KLAIPĖDA, ŠIAULIAI, TAURAGĖ, PANEVĖŽYS, MARIJAMPOLĖ, UTENA, ALYTUS,TRAKAI (čia susirenkama iš Vilniaus ir aplinkinių rajonų).
Judėjimas vyks pagal iš anksto numatytą judėjimo grafiką, pateiktą lentelėje.

lentele

Visų kolonų formavimo adresai įvairiuose miestuose bus pranešti atskiru iniciatyvinės grupės pranešimu internetiniame puslapyje www.seimusajudis.lt, bei informacinių rėmėjų žiniasklaidoje.

Vilniaus ir aplinkinių rajonų dalyviai vyksta į Trakus.
Susitarus iš anksto, vilniečiai, laukdami vieningos kolonos, galėtų važinėti po miestą. Tai turės būti suderinta su iniciatyvinės grupės koordinatoriais Vilniaus miestui.

Visos automobilių kolonos įvažiuos į pagrindinę automagistralę Klaipėda- Vilnius. Dėl per didelio automobilių srauto gali susidaryti transporto kamščiai atkarpoje Kaunas-Vilnius, todėl prašome supratingumo ir ramybės. Anksčiau paminėtose atkarpose ties Kryžkalniu ir kitose link Kauno esančiose magistralės atkarpose, pagal spėjamą automobilių skaičių spūsčių nenumatoma.

1.Kolonų įsiliejimas į magistralę ties Kryžkalniu.

Šiaulių grupės kolona važiuoja keliu Šiauliai-Kryžkalnis. Įsijungia pakeliui esančių miestų dalyviai (Kelmė susirenka ir pasiruošia įsilieti iki 11:10 val.), prisitaiko ir apskaičiuoja bei susiderina laiką tarpusavyje.
Kolona iš Tauragės pusės iki Kryžkalnio pakeliui priima visus šia kryptimi važiuojančius dalyvius, kurie laiką įsivertina ir susiderina pagal pajudėjimo iš Tauragės laiką.

2. Kolonų įsiliejimas į pagrindinę magistralę ties KAUNU.

Atvykstant iš Panevėžio pusės, pakeliui jungiasi Kėdainiuose susiformavusi automobilių kolona, orientacinis prisijungimo laikas – 11:20 val. Kiti dalyviai išvykimą įsivertina ir susiderina patys pagal pateiktą orientacinį laiką.

Atvykstant iš Marijampolės pusės įvažiuojama į autostradą A1 ties „Mega“ prekybos centru.

Prisijungia Kauno miesto ir Kauno apylinkių kolona.
Kolonų įsiliejimas į pagrindinę koloną magistralėje ties Savanorių pr. sankirta su A1 magistrale laiku 12:35 val.

Atvykstantiems iš Utenos pusės į magistralę įvažiuojama ties Kaunu. Utenos grupė pakeliui pasipildo šių miestų dalyviais: Ukmergė (Anykščiai, Molėtai ir aplinkiniai) kolona susirenka ir įsilieja orientaciniu laiku 11:20 val. Ukmergėje. Jonavos ir jos apylinkių kolona susirenka ir įsilieja orientaciniu laiku iki 12:00 val. Jonavoje.

3. Kolonų įsiliejimas į pagrindinę magistralę ties Kaišiadorimis. Įsilieja dalyviai, atvykstantys iš Alytaus pusės: Druskininkai, Alytus ,Varėna ir visi kiti aplinkiniai rajonai.

4.Vilniaus miesto ir rajono dalyvių įsiliejimas į pagrindinę koloną. Dalyviai renkasi Trakuose 13:35 val. ir prisijungia prie kolonos ties Vieviu.

Maršo atkarpoje nuo Kauno iki Vilniaus galimas magistralės perkrovimas, todėl prašome rimties ir susitelkimo. Būkime draugiški kitiems dalyviams ir tolerantiški pareigūnams, nes jie mūsų tautos dalis.

Manome kad šioje atkarpoje automobilių skaičius gali siekti 700-2000(lengvųjų automobilių). Kolonos judėjimo metu virš autostrados dalyvių laukia siurprizai oro erdvėje..

Sekantis etapas – visų transporto priemonių, įvažiavusių į Vilnių, nukreipimas iki parkavimų vietų, kurios bus suderintos ir paskelbtos vėliau. Nuo parkavimo vietos iki protesto akcijos vietos (bus paskelbta vėliau viešai tiek internetiniame puslapiuose, www.seimusajudis.lt tiek protesto akcijos informacinių rėmėjų portaluose ir laikraščiuose) ir atgal pavežės protesto akcijos išnuomoti autobusai.

Prašome geranoriško supratimo ir tikimės jūsų pagarbaus elgesio, naudojimosi ekspertų išvadomis ir rekomendacijomis, kurių privalome griežtai laikytis.

Kelionė

Transporto priemonės kelionei turi būti paruoštos atsakingai, techniškai tvarkingos, švarios. Visi tiek automobilio dokumentai, tiek asmens tapatybės galiojantys. Kelionės metu būtina laikytis kelių eismo taisyklių bei Kelių direkcijos pateiktų rekomendacijų. Prieš kelionę kuro bakai privalo būti užpildyti. Venkime nereikalingų užsukimų į degalines ar aikšteles. Esant būtinybei į degalinę nevažiuokime daugiau kaip 5 automobiliai, o pastebėjus degalinėje sangrūdas rinkimės sekančią degalinę ar aikštelę.

Atsilikus nuo kolonos nedelsiant ją pasivykime. Sugedus automobiliui, įjunkime avarinį signalą, pasitraukime į kelkraštį. Tokiu atveju du iš paskutiniųjų penkių automobilių sustoja ir persodina keleivius į savo automobilius. Prie automobilio lieka tik vairuotojas. Jeigu gedimo skubiai nėra galimybės pašalinti, pranešama kolonos kolegoms per programėlę ir pasinaudojama avarinės tarnybos tralu, kuris automobilį perveš į artimiausią degalinę saugojimui.

Dėl kelionės trukmės ir sudėtingumo rekomenduojama nesivežti mažamečių vaikų bei garbaus amžiaus ar sveikatos problemų turinčių asmenų dėl jų pačių saugumo.
Automobilio salone draudžiama turėti alkoholinių gėrimų, narkotikų ir su jais susėjusių prietaisų, šaunamųjų ginklų, aštrių daiktų, petardų, fejerverkų. Pro automobilių langus draudžiama mėtyti nuorūkas, šiukšles ir t.t

Organizatoriai prašo, kad kiekvieno miesto kolona pirmame kolonos automobilyje iškeltų pro šoninius galinį langą savo miesto vėliavą, o visuomeninės organizacijos savo organizacijos vėliavą. Šias vėliavas būtina atsinešti į protesto mitingo baigiamąją, kultūrinę dalį.

Atvykusieji automobiliais, juos galės palikti specialiai suplanuotose aikštelėse. Vienkartinio įvažiavimo bilieto automobiliui ar motociklui į parkavimo zoną pirkti nereikės, tai bus apmokėta organizatorių. Išvažiavus iš parkavimo zonos ir norint vėl į ją grįžti, teks pirkti bilietą.
Palikti transporto priemones kitur nei bus nurodyta, t.y. šalikelėse, gatvėse ar kiemuose – draudžiama. Dalyviai koncertinę protesto akcijos vietą pasieks autobusais, kurie apmokėti protesto organizatorių.
Į autobusus prašome nesigrūsti, laikytis pandemijos kontrolės rekomendacijų. Autobusai esant poreikiui nuveš dalyvius per du reisus, po protesto autobusai dalyvius parveš. Autobusų kursavimo grafikus gausite pas autobuso vairuotoją.

Protesto akcijos taisyklės

Protesto akcijos metu naudojama atributika ir reklaminė medžiaga bei transparantai:

1.Vėliavos—Vyčio, Valstybinė, miestų, visuomeninių organizacijų, kita tautinė simbolika.

2.Magnetiniai lipdukai – tik suderinti organizatorių ir pateikti internetiniame protesto akcijos puslapyje www.seimusajudis.lt

3.Pačių pagaminti lipdukai – tik suderinti organizatorių ir pateikti internetiniame protesto akcijospuslapyje www.seimusajudis.lt

4.Kepurėlės, šalikai ir kita atributika – pageidaujama stengtis naudoti suderintą organizatorių ir pateiktą internetiniame protesto akcijos puslapyje www.seimusajudis.lt

Kadangi protesto mitingas finansuojamas iš rėmėjų bei Lietuvos piliečių suaukotų lėšų ir atsižvelgiant į jų pageidavimus prašome nenaudoti politinės reklamos, t.y. palapinių , partijų lipdukų, vėliavų, kepurėlių, šalikų su partijų simbolika ir kt.

Viso protesto akcijos metu prašome nenaudoti politinių šūkių, agitacijos, nesiimti kitokių veiksmų, susėjusių su politinių partijų reklamavimu.

Viso protesto akcijos metu draudžiama naudoti reklaminę medžiagą, kuri būtų įžeidžianti ar skatinanti neapykantą.

Viso protesto akcijos metu draudžiama skleisti neapykantos kalbas ar kitokiais veiksmais kurstyti nesantaiką.

Draudžiama įsinešti alkoholinius gėrimus ir narkotinius preparatus bei su jais susijusius prietaisus, ginklus į protesto akcijos koncerto zoną ir automobilių stovėjimo vietas. Gaivinantys gėrimai, vanduo turi būti ne stiklinėje taroje.

Protesto mitingas vyks parko teritorijoje, todėl organizatoriai ragina lankytojus būti supratingus ir jautrius šiai vietovei. Visoje protesto mitingo teritorijoje ir jos apylinkėse draudžiama kūrenti laužus, naudotis šašlykinėmis, griliais ar kitais prietaisais, susijusiais su ugnimi. Dalyviams bus įrengti biotualetai.
Protesto akcijos metu pastebėjus galimas provokacijas, piliečių veiksmus artimus nusikalstamai veikai ar jos kurstymui bei nusižengimus, numatytus organizatorių taisyklėse, privalome nedelsiant informuoti apsaugos tarnybos darbuotojus ar policijos pareigūnus.
Protesto mitingo taisyklės yra kruopščiai apgalvotos ir suderintos su visomis tarnybomis bei yra skirtos tam, kad jokie incidentai netrukdytų laisvai pareikšti savo nuomonę, mėgautis bendravimu, muzika ir bendro tikslo siekimu.
Savo ruožtu organizatoriai prisiima atsakomybę už viešosios tvarkos užtikrinimą kelionės metu bei protesto akcijos baigiamojo etapo teritorijoje, bendradarbiaudami su Lietuvos policija, saugos tarnyba, informacijos centru, medicinos punktais, Greitosios medicininės pagalbos tarnybomis.

Registruodamiesi internetiniame puslapyje www.seimusajudis.lt skyrelyje Registracija – atidžiai perskaitykite protesto akcijos aprašymą ir taisykles. Uždėję paukščiuką patvirtinsite, kad susipažinote su organizatorių paskelbtomis taisyklėmis ir sutinkate, kad jas pažeidus, protesto akcijos apsaugos ar policijos pareigūnų galite būti pašalintas iš protesto akcijos.

PROTESTO MITINGAS BUS VYKDOMAS ŠEŠTADIENĮ, 2021 m. Gegužės 15 dieną.

Protesto akcijos atributika
Šioje skiltyje galite atsisiųsti protesto akcijos atributiką taip paremdami šią idėją.

Lipdukus automobiliams apsiėmė gaminti „Reklamos idėja“ – reklamosideja.eu, pažadėjusi priimtinas kainas:
400x400mm – 2eur+pvm + siuntimas;
500x700mm – 4,5eur+pvm + siuntimas;
900x800mm – 8eur+pvm + siuntimas.

Visą kitą atributiką gamina Flagmanas, kurio nuorodą rasite čia

Prisidėjimas prie organizavimo
Kviečiame visus neabejingus šalies ateičiai piliečius, visuomenines organizacijas, prisidėti prie protesto mitingo organizavimo.

<šaltinis“ seimusajudis.lt

© 2021, viršaitis. All rights reserved.

Palikite atsiliepimą

Jūs turite būti prisijungęs komentavimui.