3

Kokių zodiako ženklų šalys palankiausios Lietuvai?

kovo 10, 2011 Astrologija

Palmira Kelertienė – profesionali astrologė, konsultuojanti įvairiais klausimais mano, kad Lietuvai, kuri atitinka tautos būdą ir yra po Vėžio ženklu, o pagal kovo 11-os Nepriklausomybės paskelbimo akto datą patenka po Žuvų žvaigždynu, palankumo geriausiai gali sulaukti iš vandens ženklų šalių (Belgijos, Olandijos, salynų).

Islandija priklausanti vandens ženklui ir esanti po Žuvų žvaigždynu, pirmoji pripažino Lietuvos nepriklausomybę.

Žemės ženklo šalys Lietuvai sudarys galimybę abipusiam supratimui ir bendradarbiavimui – Švedija, Norvegija, taip pat po Mwergelės ženklu esanti kaimynė Latvija, po Ožiaragio ženklu -Kaliningrado sritis, Baltarusija, Estija, po Jaučio ženklu esanti Ukraina.

http://www.sapnai.net/foto/zmones/palmira_kelertiene.jpg

Oro ir ugnies ženklo šalių požiūris į vandens ženklo atstovus yra gan problemiškas, kartais ageresyvus ir savanaudiškas. Tai oro ženklo atstovės po Vandeniu esanti Rusija, po Dvyniais Amerika, po Svarstyklėm – Anglija. Ugnies ženklo šalys – po Avinu Vokietija, po Šauliu Lenkija.

Įdomu ir tai, kad pati Lietuva šiuo atžvilgiu nevienalytė. Žemaičių ir Aukštaičių santykiai priskiriami Vėžio ir Ožiaragio zodiakinei opozicijai, sako astrologė.

Tad nereiktų stebėtis, kad vieni kitų nesuprantam, kad vieni  viską darys atbulai, nei kiti bandys išlaikyti stabilumą. Štai tokie tie mūsų palankūs ir nepalankūs kaimynai astrologiniu požiūriu.

Medžiaga panaudota iš Palmyros interviu „Stiliui“.

© 2011, viršaitis. All rights reserved.

Atsiliepimai (3)

 

  1. doremi parašė:

    mat kaip, gal liūtams nepritinka lietuvoje gyventi

  2. TZU parašė:

    Ar tikrai Žemaičiai vėžiai ?

Palikite atsiliepimą

Jūs turite būti prisijungęs komentavimui.