Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas Dabar yra Pen Rgp 07, 2026 11:12 am

Atsakyti į temą  [ 63 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5
 Žyniai 
Autorius Žinutė
senbuvis(ė)
Vartotojo avataras

Šalis: Lietuva
Miestas, gyvenvietė, kaimas: Šiauliai
mano pomėgiai: dailė, muzika, filosofija.
UNREAD_POST Re: Žyniai
Romuva man nepakeliui. Nieko neįrodinėju, išreiškiu savo nuomonę, kuri gali būti taisoma ir jai gali būti siūlomos alternatyvos. Iš to kyla diskusija ir tame visa diskusijos esmė. Nenoriu nei kuo nors sekti nei būti sekamas.
Šį ryt puikiai išsimiegojęs atsibudau ir atsidariau http://www.baltai.lt tinklapyje esantį baltų kultūros forumą. Baltai tai žmonės kuriuos kažkas sieja, ta pačia prasme (kitaip aspektu) ir vienija. Jei šie žmonės čia renkasi ir diskutuoja dalindamiesi asmenine patirtimi ar rasta informacija, kuri prasminga ir kitiems, jie naudojasi vienu iš vienybės aspektų. Kita vertus, jei trūkstama diskusijos etikos ir pasireiškia individualizmas, vienybės vienu ar kitu aspektu galma neieškoti. Galbūt niekam jos ir nereikia :wink:
Atėjęs į šį forumą, nestoju į jokią benruomenę. Ateinu bendrauti ir tobulėti šioje srityje:
Baltas rašė:
Yra tautinės savimonės diskusijos ir jos paieškos

Neieškau autoritetų ar mokytojų, ieškau draugiškų ir geranoriškai padiskutuoti nusiteikusių. Ir čia jų netrūksta. :)

Tre Kov 31, 2010 5:52 pm
Aprašymas
Sidabrinis narys
Vartotojo avataras

Šalis: Žemaitija
Miestas, gyvenvietė, kaimas: Telšių r. Vidmantai
mano pomėgiai: Pasaulėžiūra, Praeitis, Ateitis
Zilvinas rašė:
Aš tik norėjau pasakyt, kad jeigu yra Baltųjų žinių bendruomenė, tai yra ir žynys. Ir tikėjausi į savo klausimą išgirst paprastą atsakymą "Taip". Kada tas atsakymas nuskambės tada į daugelį kitų klausimų atsakymų net nereikės.

Jei tai žynių bendruomenė tai joje "gyvena" visi žyniai ir jų mokiniai. kaip suprantu norisi karinės struktūros su vyriausiuoju vadu ir iš to išplaukiančia herarhija. Daugelio mūsų supratime kitaip būti negali. Aš nežinau kaip tai veikia, bet pasirodo būti taip gali.
Kada galėsi atsakyti į klausimą - žinau viską - niekada. Gryžom prie kausimo kas yra Žynys? Žinant galima atsakyti - taip. (Druwiai matau jau išskirti ir šiame forume)

Tre Kov 31, 2010 6:19 pm
Aprašymas
Jungiantis (-ti)
Vartotojo avataras

Yra sąvoka druwių žyniai.. Jei jums esmė smegenų mankšta ir kuo didesnis labirintas, tai gal tenkins atsakymas, kad žyniai yra kunigai, kurio esmė manau visiems aiški.

Tre Kov 31, 2010 8:02 pm
Aprašymas WWW
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Atsakyti į temą   [ 63 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti: