0

Mamytėms.Vaikiškų (iki 16m.) prekių komiso mugė

rugsėjo 4, 2012 Mugės, Renginiai, Šeima

2012 m. rugsėjo 27-29 dienomis kviečiame Jus į pirmąją rudens-žiemos sezono vaikiškų (iki 16m.) prekių komiso mugę „Ogmios mieste“, Vilniuje.
Sveikos mielosios mamytės, o taip pat – tėčiai, seneliai, močiutės ir globėjai!
Mes džiaugiamės galėdami suteikti Jums galimybę įsigyti ir parduoti gražiai naudotas vaikų iki 16 metų ir nėščiųjų prekes.

Kažkas jau šį rudenį turės unikalią galimybę savo vaikučius aprengti ir apdovanoti žaislais sutaupydamas, parduodant ir įsigyjant kruopščiai atrinktus vaikų daiktus. Ši Mamų mugė organizuojama du kartus per metus, rudens – žiemos ir pavasario – vasaros sezonui.

Komiso dalyviai turi TIK paruošti ir privežti savo daiktus į pardavimo vietą (plačiau skiltyje Norintiems parduoti). Už parduotas prekes dalyviai atgaus net 80 % nuo parduotų prekių sumos. Už kiekvieną Jūsų pakviestą ir į komisą prisiregistravusią naują mamytę dovanosime 20Lt. vertės dovanų čekį. Kai tik viskas bus surūšiuota ir suorganizuota, mes atidarysime duris pirkėjams (pačiau skiltyje Pirkėjams). Ši mugė vyks rugsėjo 27-29 dienomis, Ogmios mieste, Vilniuje (adresas bus tikslinamas). Jei dalis jūsų daiktų nebus parduota, su Jūsų sutikimu juos perduosime skurstančiom daugiavaikėm šeimom arba grąžinsime.

Šiame tinklapyje Jūs rasite visą svarbią informaciją, jei norite būti komiso dalyvis ar pirkėjas. Taip pat kviečiame savanores mamytes prisidėti organizuojant mugę. Savanorės pagalbininkės turės pirmumo teisę apsipirkti arba nemokės dalyvio registracijos mokesčio (plačiau skiltyje Savanoriams).

Sėkmės auginant mūsų šviesuolius!

Barbora, Rūta ir „Ogmios centras“

Seniai svajojau išvalyti vaikų spintas bei atlaisvinti žaislų dėžes ir visada ieškojau būdų, kaip ekonomiškiau juos vėl aprengti ir apdovanoti naujom amžių atitinkančiom žaidimo ar sporto priemonėm negaišdama daug laiko. Vieneri metai svetur parodė, kaip mamos, viena kitos džiaugsmui, organizuoja sezonį vaikiškų prekių komisą ir vienoje vietoje ir per savaitgalį gali atrasti nuostabių daiktų ateinančiam sezonui ir taip pat pristatyti pardavimui ir susigrąžinti dalį lėšų už jau išaugtą turtą. Galbūt jau kažkas tokią mugę organizuoja ir Lietuvoje, tuomet labai kviečiu informuoti ir burtis visiems i vieną vietą visų vaikų ir tėvelių džiaugsmui ir sėkmei!

Projekto organizatorė Barbora Jauniškienė

Kaip ir savaime suprantama, kad mes, organizatorės, esame mamos. Ir mums kažko trūko. Vietos, kur gali greitai ir daug parduoti. Gal pigiau, bet operatyviai. Išvalyti savo garažą, palovį, sandeliuką, uždirbti, o tai ką uždirbai, investuoti į reikalingus daiktus greit augantiems vaikams. Dar trūko vietos, kur susirenka tokios pačios mamos – gali pasikalbėt, pasitart, pasiguost ar atrast. Nedaugžodžiausiu – pirmiausia Mamu mugė atsiranda dėl mūsų pačių ir tokių kaip mes. Ir mes neišradinėjam dviračio – visame pasaulyje vyksta panašios mugės. Nes visas mamas visuomet kamuoja tas pats klausimas – kur padėt išaugtus daiktus, kur nebrangiai isigyt reikiamus. Bandom naudotis skelbimais, socialiniais tinklapiais. Ir tai padeda – tik užtrunka ilgai, kainuoja daug laiko ir pastangų. Apsijunkim i mugę – sutaupysim. Ir laiko, ir pinigų, ir dar gerai praleisim laika:) Nuoširdžiai – suteikim sau džiaugsmo atrasti. Aš tikrai pabandysiu. Kviečiu ir Jus.

Projekto organizatorė Rūta Elkimavičiūtė

Picture

mamumuge.lt

© 2012, viršaitis. All rights reserved.

Palikite atsiliepimą

Jūs turite būti prisijungęs komentavimui.