4

Naujojo amžiaus magiškasis Pitagoro kvadratas

spalio 21, 2012 Alternatyvus mokslas

Pitagoro kvadratas – ne būrimas, o tiksli, logiškai pagrįsta matematinė likimo matrica, padedanti nepasiklysti gyvenimo labirintuose, geriau pažinti ne tik savo, bet ir artimųjų polinkius, talentus, siekiamybes, charakterį.

Shutterstock nuotr. / Skaičiai

Senovės graikų filosofas ir matematikas Pitagoras sukūrė specialią metodiką, pagal kurią iš gimimo datos galima sužinoti, kokius polinkius, gebėjimus, charakterį atsinešėme į šį pasaulį. Ar bus lengva siekti gyvenimo tikslų, užsidirbti duonai, ar užtektinai turime gyvybinės energijos, dvasingumo, kokia mūsų sveikata, silpnosios vietos, kokios charakterio savybės mums padeda, o kokios trukdo susikurti geresnį gyvenimą ir t. t.

Anot Pitagoro, kiekvieno žmogaus duotybės ir misija Žemėje užkoduota gimimo datoje (metų, mėnesio ir dienos skaičiuose). Filosofas sukūrė matematinę gyvenimo matricą – jo pranašavimo sistemą sudaro devyni kvadratai.

Šįkart jūsų pageidavimu pateiksime numerologijos žinovo Stasio Špirkausko patobulintą ir naujajam amžiui pritaikytą Pitagoro kvadratą. Jį sudaro ne devyni, o trylika langelių, kurių vienas skirtas nuliams (0).

Fotolia nuotr./Pitagoras
Fotolia nuotr./Pitagoras

Pasak numerologijos specialisto S. Špirkausko, naujasis kvadratas išsprendžia naujojo tūkstantmečio problemą – gimusių po 2000 metų žmonių gimimo datose gali nebūti skaičių „1“ (nurodo charakterį) ir „9“ (nurodo protines galimybes). Tai nereiškia, kad naujoji karta gimsta neturėdama charakterio ar kvaila. Numerologo teigimu, ji perima naujas Visatos vibracijas tiesiogiai, todėl nemažai vaikų gimsta jau žinodami, t. y. turėdami ezoterinių žinių, telepatinių gebėjimų, arba jų tikslas yra tobulėti, įgyti tam tikrų savybių, įgūdžių panaudojant ankstesnių gyvenimų sukauptą patirtį.

Kaip apsiskaičiuoti gyvenimo matricą

Jums reikės atlikti keletą aritmetikos veiksmų. Pavyzdžiui, gimėte 1994 metų gruodžio 14 dieną. Ant lapo analogiškai surašykite savo gimimo datą tokia tvarka: diena, mėnuo, metai (jeigu dienos ar mėnesio skaičius yra nuo 1 iki 9, būtinai prirašykite 0, pavyzdžiui, 01 d., 05 mėn. ir pan.).

I veiksmas. 14. 12. 1994
Sudėkite visus surašytus skaitmenis: 1 + 4 + 1 + 2 + 1 + 9 + 9 + 4 = 31.
II veiksmas. Dabar sudėkite gauto skaičiaus skaitmenis: 3 + 1 = 4.
III veiksmas. Iš pirmame veiksme gauto skaičiaus atimkite pirmojo veiksmo pirmąjį skaičių, padaugintą iš dviejų. Šiuo atveju: 1 x 2 = 2; 31 – 2 = 29.
IV veiksmas. Dabar sudėkite skaitmenis, iš kurių sudarytas trečiojo veiksmo skaičius. Šiuo atveju 29 = 2 + 9 = 11.
Gautus duomenis surašykite tokia tvarka: pirmoje eilutėje surašykite gimimo datą pradėdami nuo dienos. Antrojoje eilutėje eilės tvarka surašykite I, II, III ir IV veiksmų galutinius gautus  skaičius. Šiuo atveju:
Pirmoji skaičių eilutė: 14.  12.  1994.
Antroji skaičių eilutė: 31,  4,  29,  11.
I   II  III  IV (veiksmai)
Dabar iš abiejų eilučių skaičius surašykite į matricos langelius (jie pažymėti skaičiukais). Į pirmąjį langelį surašykite visus esančius vienetus, į antrąjį – visus, kiek yra, dvejetus, į trečiąjį – visus trejetus ir t. t.  Jeigu yra nulių, juos įrašykite į jiems skirtą langelį „nuliai“.

Šiuo atveju lentelė atrodytų taip:
111111      22      3
444         –         –
–            –       999
–           11       12

Dėmesio: skaičius 10, 11 ir 12 užrašykite į jiems skirtus matricos (lentelės) langelius iš  gimimo dienos ir mėnesio, taip pat iš antrosios eilutės skaičių (jei yra). Šiuo atveju lentelėje nėra  nulių, penketų, šešetų, septynetų, aštuonetų ir dešimtukų.

Štai tokiu būdu gausite savo gyvenimo, likimo matricą. Dabar telieka išanalizuoti, ką reiškia jūsų lentelėje esantys skaičiai (žr. toliau). Jeigu lentelėje, tarkim, buvo trys vienetai, skaitykite informaciją, esančią prie 111 ir t. t.

Nulis

0 simbolizuoja tuštumą. Tai – neišreikštos energijos sankaupa, tarsi tramplinas į aukštesnį lygmenį. Nulis yra tarsi nuoroda, kad žmogus privalo tobulėti naudodamasis ankstesnių gyvenimų patirtimis, kad svarbu teisingai pasirinkti gyvenimo tikslus. Jame telpa viskas – protas, jėga, kūrybiniai gebėjimai, gydomosios savybės, kuriamoji ar griaunamoji jėga. Į kurią pusę pakreipsite savo gyvenimą, lems jūsų pasirinkimas.

Vienetai rodo charakterį, individualybę, kūrybinį impulsą ir valią

Nėra vieneto – tai šio amžiaus vaikai, tvirti vidine pasąmonės jėga, intuicija. Jų – užduotis formuoti charakterį naujoje visuomenėje. Svarbu, kad jiems būtų skiepijamos tikrosios vertybės, kad jie sugebėtų atskirti gėrį nuo blogio ir pan.

1 – esate sudėtingo charakterio. Pasikliaujate vien savimi ir siekiate sau naudos. Nesidomite, kuo gyvena kiti. Bijote priimti sprendimus, ant kitų pečių kraunate naštą, greitai susinervinate. Stengiatės būti tarp žmonių, dirbti kolektyve, nes tokiu būdu galite siurbti jų energiją. Reikėtų labiau pasitikėti savimi, tapti nepriklausomai. Nepasiduokite baimei, pavydui.

11 – esate nuolaidi, puikiai sutariate su aplinkiniais. Mėgstate būti dėmesio centre, lyderiauti. Trokštate aplinkinių pagyrų netgi tada, kai tam nėra jokio pagrindo. Manote, kad aplinkiniai jus nepakankamai įvertina. Tiktų dirbti konkretų protinį darbą, kur rezultatai akivaizdūs. Nors esate sunkoko charakterio, jumis galima pasitikėti.

111 – esate aktyvi, pastovi, emociškai stabili ir komunikabili. Visada tampate nugalėtoja. Nors nenorite būti eiline pavaldine, labai nesiveržiate ir į vadovo postą. Ieškote kompromisų, esate stropi ir pareiginga – galėtumėte dirbti vadovaujamąjį darbą. Siekiate įgyti kitų pasitikėjimą ir pagarbą. Kartais mėgstate įsakinėti – turite suvokti, kad aplinkiniai nėra atpirkimo ožiai.

1111 – esate labai stipri, kantri, ištverminga, valinga ir valdinga. Atkakliai siekiate savo tikslų. Užsispyrimas kartais jums padeda, o kartais pakiša koją. Reikėtų išmokti šiek tiek nusileisti, nebūti tokiai konservatyviai. Jums būtina nuolat judėti pirmyn, antraip galite užsitinginiauti.

11111 – esate apdovanota dideliu talentu, energinga, tvirto charakterio, viskuo domitės. Šias savybes turėtumėte nukreipti teigiama linkme: kūrybai, menui, saviraiškai ar verslui. Jums lengvai sekasi pasiekti tikslo. Iš prigimties esate valdinga ir darbe, ir namuose. Reikėtų išmokti valdytis ir kontroliuoti emocijas, nes esate linkusi į despotizmą. Energijos perteklių patartina išsikrauti sportuojant ir pan.

111111 ir daugiau – labai reta skaičių kombinacija. Esate individualybė, labai valdinga. Trykštate energija. Labai svarbu ją mokėti nukreipti naudinga ir tinkama linkme (tikslui siekti, kitų labui). Gyvenate taip, kaip jums patinka, nepaisydama kitų nuomonės. Tačiau dėl mylimų žmonių esate pasirengusi atiduoti paskutinius marškinius. Likimas jums nuolat atsiunčia išbandymų, kad galėtumėte išnaudoti savo duotybes. Nepanaudota energija gali virsti griaunama jėga.

Dvejetai rodo psichinę energiją, vaizduotę, emocijas ir vidinį pastovumą

Nėra dvejetų – esate labai jautri, įžeidi, uždari, rami ir taiki. Savo vidinį pasaulį saugote po devyniais užraktais. Kartais galite pratrūkti ir sukelti konfliktų. To reikėtų vengti, nes greitai išeikvojate psichinės energijos atsargas, galite išsekti.
Stengiatės kuo geriau sutarti su žmonėmis, kuo daugiau bendrauti, nes taip semiatės iš jų energijos. Jums reikėtų išmokti atgauti jėgas medituojant, užsiimant dvasinėmis praktikomis.

2 – netrykštate energija. Jos atsargas turėtumėte papildyti sportuodama, praktikuodama jogą, Rytų dvikovą. Mokate užjausti, jautriai reaguojate į aplinką. Išmokite atsiriboti, venkite konfliktinių situacijų ir stiprių išgyvenimų, nes esate pažeidžiama.

22 – mėgstate bendrauti, esate kantri, atlaidi, gebate užjausti kitus. Psichinės energijos turite užtektinai, bet nereikėtų jos švaistyti veltui. Būkite ryžtingesnė. Aplinkiniai jus mėgsta ir vertina, nes teikiate pasitikėjimo. Būtumėte puiki seselė, gydytoja ar socialinė darbuotoja. Šeimoje stenkitės išsaugoti harmoniją ir gerus santykius. Išmokite ramiau reaguoti į  kritines situacijas.

222 – esate aktyvi, ryžtinga, optimistė. Ko imatės, paprastai jums pavyksta. Stenkitės nepasiduoti neigiamoms savybėms ir netapti pernelyg valdinga, įžūli ar ekstravagantiška. Šių savybių reikėtų atsikratyti.

2222 – esate kantri, ryžtinga, emociškai stabili, ištverminga, atvira ir patikima. Turite išlavintą intuiciją. Ryžtingai siekiate tikslo. Šalia jūsų aplinkiniai jaučiasi puikiai. Turite išskirtinių gebėjimų. Nepasiduokite pasyvumui, nuolat sau kelkite naujus tikslus.

22222 – trykštate psichine energija, esate pastebima, drąsi. Vertinate laisvę ir dažnai nekreipiate dėmesio į aplinkinių jausmus. Šiame gyvenime turite išmokti valdyti energijos perteklių, antraip pavargsite pati nuo savęs. Jums svarbu nuolat kažko siekti, išreikšti save – išlieti susikaupusią energiją.

222222 – ekstrasensai iš prigimties, nesąmoningai darantys įtaką kitiems žmonėms. Jums būtina išmokti suvaldyti ir panaudoti savo energiją kitų labui, geriems tikslams.

Trejetai atskleidžia kūrybiškumą, sumanumą, gyvenimo energiją

Nėra trejetų – trūksta ryžtingumo, esate linkusi į melancholiją, pesimizmą, vengiate atsakomybės. Kadangi nesate labai aktyvi, dažnai praleidžiate ar sąmoningai atsisakote naudingų galimybių. Turėtumėte išmokti labiau vertinti save, nes kitaip dėl to gali kilti materialinių sunkumų, nesutarimų darbe ir šeimoje. Raskite jums įdomių gyvenimų tikslų ir jų siekite. Tikrai galite daugiau!

3 – esate nuotaikos žmogus. Tai verčiatės per galvą siekdama tikslo, tai atauštate ir nuleidžiate rankas. Jums įdomu sužinoti ar patirti ką nors nauja. Turite mokytis pastovumo, atsakingiau žiūrėti į savo pareigas.

33 – gabi mokslams, aktyvi, turinti tikslų ir jų ryžtingai siekianti. Mėgstate bendrauti. Esate kūrybinga ir impulsyvi. Būsite laiminga siekdama žinių, karjeros. Seksis ten, kur reikalinga išmintis ir protas.

333 – esate veikli, smalsi, valdinga, kartais galite tapti net agresyvi ir nervinga. Turite įgimtą polinkį į mokslą. Jei tapsite namų šeimininke, nesieksite karjeros, jausitės nelaiminga. Sėkmė jums šypsosis, jei išmoksite iki galo atlikti vieną darbą, aklai nerizikuoti, nes galite prarasti pinigus, sveikatą ir kt

3333 – iš prigimties esate tvirto charakterio, ryžtinga ir užsispyrusi. Nei nesėkmės, nei sunkumai – niekas negali jūsų išmušti iš pusiausvyros. Kadangi esate labai įtaigi, darote stiprią įtaką aplinkiniams. Kartais tuo net piktnaudžiaujate. Stenkitės neperlenkti lazdos: nepradėkite menkinti autoritetų, engti kitų.

33333 – viskuo domitės, esate energinga, turite neribotų galimybių. Panirusi į jums įdomią veiklą, galite nepastebėti kitų, net išsekti. Žmones jūsų aktyvumas kartais net vargina. Jums reikėtų mokytis taupumo, planuoti darbus – neužsibrėžkite vienu metu per daug tikslų.  Stenkitės įvertinti savo jėgas ir galimybes.

Ketvertai rodo stabilumą, protą, praktiškumą, intelektą

Nėra ketvertų – esate nekantri, tiesmukiška. Stengiatės rasti lengviausią kelią, neretai pasiduodate kitų įtakai. Iš prigimties esate silpnesnės sveikatos, tad turėtumėte stiprinti organizmą, vengti streso. Jūsų užduotis šiame gyvenime sutvirtinti ryšius su gimine, ne bėgti nuo problemų, o išmokti jas spręsti, ramiau priimti gyvenimo permainas ir iššūkius. Turite mokytis kantrybės, tarsi iš naujo sukurti gyvenimo pagrindus. Išsiugdykite sveikų ambicijų.

4 – mėgstate pakovoti už teisybę, esate gabi, imli žinioms, praktiška. Jūsų gyvenimas stabilus, harmoningas. Panorėjusi galite tapti draugijos siela, kolektyvo pažiba, nes nebijote sunkumų, lengvai nepasiduodate ir sugebate gerai iki galo atlikti darbus.

44 – esate atsakinga, patikima, sąžininga, konservatyvi ir atsargi. Tvirtai ginate savo įsitikinimus ir nuomonę, kartais galite pasirodyti net pernelyg nuobodi ir rimta. Jums reikėtų išmokti atlaidžiau ir paprasčiau žiūrėti į gyvenimą, žmonių trūkumus. Jus traukia visa, kas nauja, mielai rūpinatės kitais. Daugelis tokių žmonių ilgai gyvena su tėvais.

444 – mėgstate tvarką, gyvenate pagal nustatytas taisykles, kurias neretai primetate ir kitiems žmonėms. Turite puikiai išlavintą intuiciją, analitinį protą, skrupulingai atliekate bet kokį darbą. Atkakliai siekiate gyvenimo tikslų. Jums reikėtų išmokti lanksčiau bendrauti su aplinkiniais, kritiškai vertinti kitų nuomonę.

4444 – esate sąžininga, įtaigi, valdinga, apdovanota lanksčiu ir imliu protu. Tvirtai laikotės savo įsitikinimų, vertinate tvarką ir reikalaujate jos iš kitų. Veikiate užtikrintai, motyvuotai. Gyvenime jums svarbiausia stabilumas, harmoningi santykiai. Viską darote paisydama tik savo interesų – mokykitės ne tik imti, bet ir duoti.

44444 – įstatymai ir žinios jums aukščiau už viską. Esate judri, smalsi, viskuo domitės. Mėgstate pažinti pasaulį keliaudama, patirdama naujų įspūdžių. Tokie žmonės neretai tampa kolekcionieriais, išradėjais, keliautojais.

Penketai simbolizuoja protą, laimę, atsakomybę, interesus, saviraišką

Nėra penketų – nesiveržiate dalyvauti visuomeniniame gyvenime, geriau jaučiatės užsidariusi savo pasaulyje. Turite lakią fantaziją, esate užkietėjusi svajotoja, ignoruojanti visuomenėje priimtas normas. Jums reikėtų išmokti būti čia ir dabar, nesidairyti į praeitį ar ateitį, drąsiau priimti sprendimus, priimti pasaulį tokį, koks yra. Vertėtų drąsiau įsitraukti į visuomeninę veiklą. Tai padėtų jums pasikeisti, labiau pasitikėti žmonėmis.

5 – esate realistė, protinga, turite įvairių interesų ir domitės viskuo, kas vyksta aplinkui. Mėgstate keliauti ir pažinti gyvenimą, kovojate už tiesą, esate atvira ir draugiška. Tvirtai einate per gyvenimą, esate savarankiška.

55 – optimistė, kūrybinga, lakios vaizduotės. Pasitikite savo jėgomis ir lengvai prisitaikote prie bet kokios situacijos. Lengvai bendraujate. Trokštate permainų, naujų išbandymų ir įspūdžių. Kad ir kas tai būtų – skanus maistas, seksas, kelionės, pramogos, nuolat siekiate naujų potyrių. Paprastai tokius žmones lydi sėkmė. Jums reikėtų mokytis būti taupesnei.

555 – esate kūrybinga, lakios vaizduotės, labai draugiška, todėl turite daug draugų, pažįstamų. Esate apdovanota įvairiais gebėjimais, skvarbiu protu. Turite įvairių pomėgių, gebate pasinaudoti  atsivėrusiomis galimybėmis. Turite išlavintą intuiciją, todėl gebate nujausti įvykius, retai klystate. Gyvenime jums svarbu išsikovoti atitinkamą socialinį statusą. Netapkite pernelyg impulsyvi, nes tai trukdys siekti tikslo.

5555 – turite aiškiaregystės dovaną. Puikiai numatote įvykius, perprantate žmones, todėl galite būti puiki vadybininkė, artistė ir pan. Užsispyrimas ir atkaklumas padeda jums siekti tikslų. Esate realistė, tvirtai stovinti ant žemės. It magnetas traukiate aplinkinius, bet reikėtų būti diplomatiškesnei, nepasiduoti puikybei.

55555 – esate nepaprastai kūrybinga, puiki organizatorė. Jums reikia daug erdvės, kad galėtumėte išreikšti save. Vienu metu užsikraunate begalę darbų (to reikėtų vengti). Turite sveikų ambicijų, užsispyrimo, tad lengvai pasiekiate tikslo. Jums svarbu būti pripažintai, įvertintai. Stenkitės nepulti į kraštutinumus, avantiūras. Neretai tokie žmonės ima laužyti ir nepaisyti visuomenėje priimtų normų.

Šešetai rodo materialinę gerovę, karjerą, harmoniją ir sveikatą

Nėra šešetų – linkusi tingėti, imatės ko nors tik tada, jeigu esate suinteresuota. Greitai prarandate energiją. Dažnai jaučiatės nesuprasta ir vieniša, sunkiai sekasi bendrauti. Jūsų tikslas – įgyti amatą, duonai užsidirbti fiziniu darbu. Jums būtina išmokti rūpintis kitais, kantriai atlikti kasdienius darbus ir rasti pasitenkinimą. Stenkitės tapti kantresnė, nevenkite atsakomybės.

6 – kad pasiektume gerovę ir komfortą, gyvenime jums tenka daug dirbti. Esate praktiška, namų ir šeimos žmogus. Padedate aplinkiniams, mėgstate bendrauti, rūpintis kitais. Esate pakanti artimųjų trūkumams, sugebate atleisti.

66 – daug ir atkakliai dirbate. Darbas jums teikia malonumą. Gal milijonų ir nesusikrausite, bet niekada netrūks pinigų. Neverta baimintis netekti darbo, nes kad ir ką darytumėte, duos vaisių. Daugelis tokių žmonių tampa auksinių rankų meistrais, tikrais profesionalais. Kai kurie turi savybių gydyti kitus. Esate labai jautri aplinkiniams. Žiūrėkite, kad žmonės neimtų naudotis jūsų gerumu.

666 – šiems žmonėms svarbu išmokti skirti ribą tarp gėrio ir blogio. Visą energiją jie paprastai skiria materialinei gerovei kurti. Neretai būna egoistiški, siekia nepelnytos šlovės, būna kerštingi. Stenkitės išsaugoti harmoniją, netapkite materialiste. Ieškokite kompromisų, nepasiklyskite vertybėse.

6666 – esate visuomeniška, tiesiog pamišusi dėl darbo. Turite išmokti rasti pusiausvyrą, antraip nualinsite organizmą. Jeigu kas nors jums stoja skersai kelio, be jokių skrupulų duodate atkirtį negalvodama apie pasekmes. Jums labiau tiktų protinė, kūrybinė veikla. Tai, kas išmokytų vertinti ir suprasti grožį, ugdytų kantrybę ir gerumą. Jūsų užduotis – lavinti intelektą, dvasiškai tobulėti.

Septynetai rodo karjeros sėkmę, žinias, santykį su pasauliu ir valią

Nėra septynetų – jūsų užduotis yra suprasti ir pažinti save. O tai įmanoma tik per dvasią stiprinančią kančią ir išbandymus. Tai nelengvas kelias, bet tik juo eidama tapsite laiminga, įgysite pasitikėjimo savimi. Kol neatrasite savęs, gyvenimas bus betikslis egzistavimas, sunkiai seksis sutarti su aplinkiniais. Karčios patirtys ir pastangos suformuos jūsų asmenybę, padės pasiekti tikslų. Jums būtina tobulėti, veržtis pirmyn.

7 – esate rimta, stropi, žinote savo vietą pasaulyje. Turite savitą požiūrį į pasaulį. Stengiatės specializuotis ir kuo daugiau pasiekti pasirinktoje srityje. Puikiai įsidėmite mokslo ir technikos žinias. Nors tam prireiks laiko, stenkitės atrasti ir išreikšti save.

77 – puikiai žinote savo galimybes ir randate būdų, kaip įsitvirtinti. Esate apdovanota intuicija ir analitiniu protu. Mėgstate mokytis, siekti žinių ir puikuotis savo erudicija. Gyvenime jus lydi sėkmė. Nesėkmes kartais pritraukiate neteisingai elgdamasi, dėl netinkamo savęs vertinimo, tingumo ir egoizmo.

777 – esate lyderė, geraširdė ir patikima. Nebijote įsipareigojimų ir noriai darote daugiau už kitus visų labui. Jokios negandos negali jūsų palaužti, nes neįsileidžiate negatyvių minčių, niekada nepuolate į paniką. Nepasitenkinate tuo, kas pasiekta, ir einate pirmyn. Tikite savimi ir mylite gyvenimą. Visur siekiate tobulumo, priimate pasaulį tokį, koks jis yra. Jums svarbiausia – išsaugoti harmoniją ir vidinę ramybę.

7777 – mistinis  ženklas, suteikiantis gebėjimą numatyti ateitį, įvykius. Siekiate dvasiškai tobulėti, puoselėti tikrąsias vertybes, nors kartais būna nelengva. Jums svarbu išlaikyti pusiausvyrą tarp materialaus ir dvasinio pasaulio, antraip nesijausite laiminga.

Aštuonetai rodo kūrybinę saviraišką, laimėjimus, tobulumą, transformaciją

Nėra aštuonetų – gyvenate laikydamasi tam tikrų taisyklių, jus sunku išmušti iš pusiausvyros. Einate jau pramintais takais. Esate nepraktiška, tinginiukė. Gerovę stengiatės susikurti pasinaudodama kitais žmonėmis. Jeigu nepavyksta, kaltinate likimą, koks jis neteisingas, bet neskubate veikti ir įdėti pastangų. Jums reikia išmokti užsidirbti pačiai, priimti sprendimus.

8 – esate nepriklausoma, pasitikite savimi, siekiate pirmauti visose gyvenimo srityse. Fortūna jums visada šypsosi, nes intuityviai jaučiate, kur slypi sėkmė. Nepraleidžiate galimybių, drąsiai prisiimate atsakomybę. Turite suprasti, kad vien materialinės vertybės nesuteiks tikrojo pasitenkinimo. Jums būtina dvasiškai augti, ką nors nuveikti kitų labui.

88 – jūs apdovanota nesenkančia energija. Pasitikite savimi, esate užsispyrusi, siekiate sveikos konkurencinės kovos. Manote, kad gaunate tiek, kiek atiduodate kitiems. Aplinkiniai jus vertina, nes turite lyderio savybių. Daug reikalaujate iš savęs ir kitų. Jums svarbu išsaugoti vidinę kontrolę, drausmę. Stenkitės nesunkinti gyvenimo kitiems dėl savų kad ir kilnių interesų bei tikslų.

888 – iš prigimties turite išskirtinių galimybių, siekiate dvasinių ir materialinių vertybių. Dirbate netausodama savęs dėl bendro visų žmonių interesų. Esate išrinktoji, lyderė, gimusi valdyti mases. Jaučiatės atsakinga už visus. Jei tampate vadove, pasiekiate neįtikėtinų rezultatų.

8888 – turite išskirtinių duotybių. Tai – parapsichologų ir mokslininkų ženklas. Jums atviri antgamtiniai keliai. Prieraišumas, atsakomybė nė motais kaip ir kiti žemiški dalykai, nes gimėte išskirtinei misijai, kilnesniems tikslams. Kad nesusipainiotumėte vertybėse, jums būtina turėti dvasinį vadovą. Jūsų  misija – tarnauti aukščiausioms jėgoms, antraip gali apsireikšti neigiamos  aštuoneto savybės: egoizmas, agresyvumas, valdžios ar pinigų troškimas.

Devynetai byloja apie intelektą, pasaulėžiūrą, tarnavimą žmonijai

Nėra devynetų – tai vaikai, gimę naujajame tūkstantmetyje. Jie žinių semiasi ne mokslo procese, o iš visatos „kompiuterio“. Tai – žmonės, kurie formuoja naują pasaulio sampratą.

9 – turite nuolat semtis vis naujų žinių, kad neatsiliktumėte nuo laikmečio, kad užsitarnautumėte dar nors vieną devynetą. Niekada nesustokite ties tuo, kas pasiekta, nes galite greitai vėl viską prarasti.

99 – esate emocionali, kiaurai matote žmones, į viską jautriai reaguojate. Jums puikiai sekasi mokslai, nes esate protinga, imli. Nors pritingite mokytis, be didelių pastangų gaunate geriausius balus. Esate iš prigimties kūrybinga. Būsite laiminga tik tada, jei pasišvęsite kūrybai, menui ar kitiems prasmingiems darbams.

999 – turite vidinį žinojimą, esate labai intelektuali, lakios vaizduotės (regite mįslingus sapnus), itin emocionali, artistiška, talentinga. Trys devynetai – genialumo ženklas. Tokių žmonių paskirtis – tarnauti žmonijai. Tai sukelia didelę psichinę įtampą, todėl padidėja pavojus įnikti į kvaišaus, alkoholį – nepasiduokite žalingiems įpročiams.

9999 – esate pernelyg jautri ir emocionali. Domitės okultizmu, ezoterine literatūra. Trokštate  atsiriboti nuo realybės ir gyventi savo svajonių ir idėjų pasaulyje. Saugokitės, kad polinkis į mistiką nesukeltų neigiamų pasekmių. Stenkitės neprarasti ryšio su tikrove, pernelyg neatitrūkti nuo žemiškojo pasaulio.

Dešimtukai atspindi valdžią, karjerą, žemiškų tikslų siekimą

10 – turite lyderės savybių ir išskirtinių gyvenimo siekių. Iš praėjusio gyvenimo atsinešėte žinias, profesionalumą, meistriškumą ir išskirtinumą. Gebate vadovauti. Jums svarbiausia – pasiekti olimpo viršūnę. Kad sektųsi įgyvendinti didžiuosius tikslus, privalote ugdyti užsispyrimą, valią, toleranciją, ryžtą. Stenkitės neišpuikti, atsikratyti nesveikų ambicijų, atrasti savo pašaukimą.

10, 10 – esate puiki organizatorė, komunikabili ir diplomatiška. Jus sunku išmušti iš pusiausvyros, todėl lengvai pasiekiate savo tikslų.

Vienuoliktukas – dvasinio lyderio, intuicijos skaičius

11 – esate ištverminga, darbšti, išsiskiriate analitiniu protu. Daugelis turi stiprią energiją ir net gali gydyti žmones. Sekasi tiems, kurie suvokia, kad jų paskirtis – pereiti evoliucijos etapą, išbandymus. Jums svarbu teisingai pasirinkti gyvenimo kelią, išsaugoti  pusiausvyrą, išmokti naudotis vidine jėga ir žinojimu. Iš prigimties esate mokytoja plačiąja prasme.

11,11 – du lentelėje esantys vienuoliktukai išduoda labai stiprią intuiciją, padidėjusį jautrumą ir emocionalumą. Tai gali trikdyti ir sukelti sunkumų bendraujant, siekiant tikslų. Analitinis protas ir prigimtinis atkaklumas padės pasiekti tai, ko trokštate.

Dvyliktukas – aukščiausias, galingiausias ir daug žadantis skaičius

12 – jums būdinga bendrystės jausmas, įgimtas praktiškumas. Lengvai įgyvendinsite svajones, nes skaičius 12 jums suteikia didelį potencialą, organizatorės savybių. Gebate suburti žmones bendram tikslui, idėjoms įgyvendinti, juos kontroliuoti ir įkvėpti. Turite sveikų ambicijų ir energijos siekti tikslų. Nepervertinkite savęs, įsiklausykite ir į kitus žmones. Likimas jums suteikė didžiulių galimybių, todėl gyvenime laukia ir didelių išbandymų. Jeigu turėsite aiškų tikslą, nepaminsite moralinių, etikos normų, aukščiausiosios jėgos padės įvykdyti savo misiją.

12, 12 – priimate pasaulį tokį, koks jis yra. Esate apdovanota puikia intuicija. Turite begalę planų ir tikslų, bet didžiulės ambicijos gali sutrukdyti juos įgyvendinti. Išmokite kontroliuoti save, įvertinti situacijas, antraip jūsų pastangos neduos vaisių.

Naudotasi S. Špirkausko knyga „Pitagoro kvadratas. Naujajam amžiui“

Žurnalas „JI“ 15min.lt

© 2012, viršaitis. All rights reserved.

Atsiliepimai (4)

 

  1. 12345 parašė:

    Papildysiu:
    Senovės graikų skaičiai, buvo ne tokie kaip romėnų ir netokie kaip dabartiniai (arabiški).

    Skaičiai senovės graikijoje:
    http://gwydir.demon.co.uk/jo/numbers/greek/index.htm#how

    O tai viską dar labiau komplikuoja. nes pagal s. graikus šimtai dešimtys ir vienetai turėjo atskirus, vienas nuo kito nepriklausomus simbolius.
    Kitaip sakant šimtų simbolį prisėsi prie dešimčių. Niekas nepasikeis – bus tas pats pirminis skaičius, šimtai ir dešimtys.

    pvz graikų skaičiai, skaitmenys.:
    ςια=111
    ς=100
    ι=10
    α=1
    ς+ι+α=(100 + 10 + 1)= ςια – tas pats pirminis skaičius 111.
    Hmm…

  2. 12345 parašė:

    Žinant, kad Pitagoras gyveno 496 m. pr. m. e, kai dar nebuvo Grigaliaus kalendoriaus, todėl jis nekūrė skaičiavimo sistemos pagal Grigaliaus kalendorių.

    Kai Pitagoras gyveno, buvo Romėnų kalendorius, su 10 mėnesių metuose ir ~300 dienų metuose. Šiuo kalendoriaus pagrindu ir kūrė „Pitagoro kvadratą“.

    Na tai faktas. 🙂

    Romėnų kalendorius buvo pakeistas 46 m.e.m Julijaus kalendoriumi.

    Julijaus kalendorius pakeistas 1582 m. Grigaliaus kalendoriumi.

    Nuo Pitagoto iki dabar pakeistos dvi kalendorių sistemos.
    Skaičiavimo sistema pateikta, matau elementari, bet joje nėra pataisymų, atsirandančių pasikeitus kalendoriams.

    Čia vienas aspektas.

    Kitas aspektas:
    Pitagoras skaičiavo ne arabiškais skaitmenimis o romėniškais.
    Data 14. 12. 1994
    turi būti: XIV.XII.MCMXCIVV

    Sudėkite skaitmenis pagal pirmo veiksmo pavyzdį: X+I+V+X+I+I+M+C+M+X+C+I+V+V=MMXLIX
    pakartojam veiksma: M+M+X+L+I+X=MMLXXI
    viskas, nebe įmanoma susumuoti skaitmenų (gausime vis tą patį).
    Reikšmė arabiškais skaitmenimis 2071.
    Visiškai kitas rezultatas.

    Kaži kokią reikšmę iš tiesų gautų dabar pats Pitagoras, jei jis skaičiuotų, pagal savo sistemą, savo kalendorių ir savo skaitmenis….

    Tikrai ne pateiktą straipsnyje.

Palikite atsiliepimą

Jūs turite būti prisijungęs komentavimui.