1

Kaip nuodijama tauta ir kada pradėsime gyventi sveikiau?

gruodžio 28, 2012 Sveika gyvensena

Lietuvos televizija pateikė laidą apie sveikatą, įvairias blogybes, kurias mes tiesiog senai žinome ir vadiname „vieša paslaptimi“. Nenuostabu, kad žemdirbių tauta senai nėra žemdirbiai, senai mes neišsiauginame pakankamai daržovių ir vaisių iš kurių mes galėtume gauti taip mums reikalingas medžiagas.

Mokslininkai paskaičiavo, kad mums reikalingų visų elementų paros normą galima išgauti maždaug iš 50kg maisto, taip taip, iš 50 kg! Štai kokias medžiagas mes turėtume gauti ir iš kokių produktų:

1. Dienos norma vitamino C gaunama iš 15 apelsinų, arba 42 pomidorų;

2. Vitamino E iš 10 puodelių alyvuogių aliejaus;

3.  Beta karotino gausime iš 5 morkų arba 6 puodelių baklažanų ikros;

4. Seleno gausime iš 16 keptų kiaušinių arba iš 160 bananų;

ir taip toliau, bet dienos kilokalorijų norma negali viršyti 2000-2500Kkal. Nenuostabu, kad maisto pramonė pradėjo gaminti papildus ir tai yra gerai. Tačiau kai tik atsiranda paklausa, tuoj tą pasiūlą bando užpildyti neaiškios kilmės produktai, nepatvirtinti tyrimais gaminiai arba tiesiog nuodai. Mes jau ne kartą rašėme apie tokias blogybes ir dabar dėsime pastangas padėti žmonėms susigaudyti kas yra kas ir sveikatinti save, savo šeimą ir taip atgaivinti baltišką sveikų žmonių populiaciją.

Štai keletas filmų, kurie yra skirtingų autorių ir televizijų, o tikroji nuomonė turi išlikti jūsų. Rašykite mums apie žalojančius mūsų tautą produktus, kitas chemines priemones ar nesąžiningą verslą mūsų sveikatos sąskaita. Kovokime kartu su žudančia mus aplinka, mitybą ir nejudriu gyvenimo būdu. Tam pas mus ir paskirta skiltis „Sveika gyvensena“

Viskas apie papildus: nuo mitų iki tikrovės

Apie papildų reikalingumą ir kodėl jų prireikė žmonėms.

Viskas apie tirpias kavas ir greito paruošimo sriubas

© 2012, viršaitis. All rights reserved.

Atsiliepimai (1)

 

  1. Alė parašė:

    Maistas sveikoje gyvensenoje sudaro labai menką dalį, didžioji dalis – tai oras ir vanduo, o būtent tai labiausiai užteršta, ypač miestuose.
    Reikia tik žinoti, kad Gamta puikiai panaudoja žmones apsivalymui – žmonių plaučiai valo orą. Štai taip tapome pačių susikurtos civilizacijos įkaitais – patys teršiame ir patys valome.

Palikite atsiliepimą

Jūs turite būti prisijungęs komentavimui.