0

Vaiduoklis išspirtas iš kapinių

lapkričio 18, 2013 Neįprasti reiškiniai ir įvykiai

Paryžius- valdžia iškasė moters palaikus ir palaidojo juos kitose kapinėse, nes jos rėkiantis vaiduoklis nedavė ramybės kaimynams.

Vos po kelių dienų, kai Yvonne DeLyon, 61, buvo palaidota pirmose kapinėse, pasipylė žmonių, gyvenusių netoliese, nusiskundimai. Gyventojų prašymai nesibaigė šešis mėnesius, kol galiausiai valdžia nusprendė griebtis veiksmų.ghost

-Ta moteris rėkė ir aimanavo visą naktį,- Tarė viena gyventoja iš mažo miestelio Feurs, Prancūzija,-Tai mus mirtinai išgąsdino. Priežastys, dėl kurių su šeima atsikraustėme čia, šalia kapinių, nes tai buvo tyli ir rami vieta. Dabar negalime ramiai išsimiegoti.

Besiskundžiantys piliečiai teigė, kad dauguma riksmų buvo nerišlūs, tačiau daug kitų išsigandusių gyventojų teigė, kad vaiduoklis ujo ir pyko ant vyro, kuris mirė trim metais ankščiau už ją.

Vienas vyras teigia, kad tiksliai girdėjo ją rėkiant: ,, Čarli, nedrįsk palikti to šlapio rankšluosčio ant lovos!“, arba: ,, Kodėl mes niekada neiname pietauti kavinėje?“

Jean Vecque- kapinių vadybininkas ir direktorius patvirtina skundus:

-Aš niekada netikėjau vaiduokliais,- sako konservatyvus, 51-erių metų vyriškis,-Šiame versle esu 19 metų ir esu matęs šimtus lavonų, bet tai pirmas kartas kai išgirdau vieną jų rėkiant ir baubiant iš karsto.

-Iš pradžių maniau, kad kažkas juokauja, todėl nusprendžiau išsiaiškinti. Prie kapo prastovėjau visą naktį. To pakako, kad mirtinai išsigąsčiau. Niekad negirdėjau tokio klaikaus riksmo ir tai tikrai sklido iš kapo.

Vienas įdomus šios bylos faktas, kad ponia DeLyon būdama gyva buvo tyli, einanti į pensiją moteris.

Daktarė Yvette Colvert, pasižymėjusi Prancūzijos parapsichologė buvo pakviesta tirti. Ji sako: ,,Kartais taip nutinka žmonėms, kurie visą gyvenimą buvo drovūs ir bailūs. Po mirties jie galiausia įgyja drąsos pastovėti už savo teises. Tuomet jie nesustabdomi“.

Ponios DeLyon vienintelis gyvas giminaitis, jos sūnus, Jacques DeLyon, bandė priešintis miestelio valdžiai reikalaudamas iškasti palaikus:

-Pripažįstu, kad tai trukdo žmonėms miegoti ir gąsdina jų vaikus,- Sakė ponas DeLyon, -Bet sumokėjau daug pinigų už tą plotą kapinėse ir ji turi teisę ten gulėti ir ilsėtis ramybėje.

Jo prieštara buvo vieningai nugalėta.

Jos kūnas dabar guli kaimo kapinaitėse, toli nuo miesto, Prancūzijos kaimo vietovėje.

Vertė Julija Šoliūnaitė

weeklyworldnews.com

© 2013, viršaitis. All rights reserved.

Palikite atsiliepimą

Jūs turite būti prisijungęs komentavimui.