0

Natūropatas – apie kuru, ligą, kylančią iš panašių į save valgymo

spalio 1, 2014 Liaudies medicina

Anatolijus MALOVIČKO, Liaudies gydytojas, natūropatas//

Visos pasaulio religijos draudžia valgyti panašius į save! Ir ne šiaip sau. Tai, kad panašių į save valgymas išsivysčiusiems žinduoliams sukelia mirtinas ligas, žinoma jau labai seniai. Tokios ligos buvo būdingos laukinėms žmogėdrų gentims, taip pat toms, kurių pagrindinis maistas buvo beždžionės. Tokia liga vadinama kuru. Pirmiausiai ji pasireiškia beprotyste, vėliau vienas po kito iš rikiuotės išeina gyvybiškai svarbūs organai. Finalas – kankinanti mirtis.

Anatolijus MALOVIČKO

Šia liga sirgo ir daugelis Šiaurės tautų, tik rusų invazija į šiaurinius pakraščius sustabdė šią mirčių epidemiją. Tokių problemų patyrė ir Afrika. Beje, manoma, jog majų ir actekų civilizacijas pražudė būtent kanibalizmas… Tik ispanų įsiveržimo dėka išliko saujelė actekų.

Daugybe tyrimų įrodyta, kad kuru yra nepagydoma ir visada baigiasi mirtimi. Užkratas yra molekulė, kurią mokslas vadina PRIONU. Daug naudingų prionų visada yra organizme. Valgant panašius į save, svetimi prionai patenka į medžiagų apykaitą ir pradeda organizme savo žudikišką darbą. Kadangi jie organizmui yra svetimi, tai įgyja patogeninių savybių ir sukelia infekciją. Didžiausia tragedija yra ta, kad pašaliniai prionai perduoda savo ardomąsias savybes sveikiesiems. Prasideda neišvengiamas procesas. Pirmiausiai kuru pažeidžia smegenis, jose kaupiasi pašaliniai prionai, o vėliau pasklinda po visą organizmą. Palaipsniui jie pažeidžia kepenis, inkstus, blužnį ir visą virškinimo sistemą. Baisiausia tai, jog slaptasis žmogaus sirgimo kuru laikotarpis trunka nuo 10 iki 30 metų!!!

Kodėl gi autorius pradėjo šią baisią kalbą? Ogi todėl, kad kai kuriose šalyse (Anglijoje, JAV, o gal jau ir kitose) nesunaikina kritusių gyvulių taip, kaip pas mus, o visus kritusius (dėl įvairių priežasčių, taip pat ligų) gyvulius veža į gamyklas antriniam perdirbimui. Visa ši dvėseliena (kačių, sunų, žiurkių, karvių, kiaulių, arklių, avių, laukinių žvėrių ir t.t.) suverčiama kartu ir verdama valandą laiko 130 laipsnių temperatūroje. Iš šio jovalo vėliau daromos pašarinės granulės, o iš kaulų – kaulų miltai. Galiausiai visas šis „gėris“ vėl tampa pašaru kiaulėms, galvijams, lesalu paukščiams ir kt. Taip šie gyvūnai per prievartą paverčiami kanibalais…

Blogiausia tai, jog minėta temperatūra prionų nesunaikina, todėl ir atsiranda tokios ligos kaip galvijų kempinligė, kitos gyvūnų ir paukščių ligos, apie kurias mums net nepraneša. Tad faktiškai mes gauname keturkojų kuru! O baisiausia tai, kad karvių ir ypač kiaulių prionai labai panašūs į žmogaus prionus. Kiaulės odą galima persodinti žmonėms, kiaulės širdies vožtuvus jau dabar persodina žmonėms ir atmetimo reakcija nekyla, kiaulės kepenys gali valyti žmogaus kraują geriau už geriausius prietaisus ir t.t. Neseniai vienas amerikiečių mokslininkas paskelbė hipotezę, kad žmogus – tai kiaulės ir beždžionės meilės vaisius. Ir tai, kad mes šioje Žemėje elgiamės tikrai kiauliškai, lemia būtent tokie genai (autoriaus pastaba).

Tokia užkrėsta mėsa gali patekti ant mūsų stalo iš Anglijos ir JAV, o kartu su ir „dovanėlė „ – kuru. O gal jau seniai ją gauname, juk galvos smegenų auglių skaičius didėja lyg sniego lavina. Jeigu šioms technologijoms nebus užkirstas kelias, pasekmės gali būti katastrofiškos…

mususavaite.lt

© 2014, viršaitis. All rights reserved.

Palikite atsiliepimą

Jūs turite būti prisijungęs komentavimui.