0

GAMTOJAUTOS UŽSIĖMIMAI KAUNE

rugpjūčio 11, 2015 Dvasinis ugdymas, KURONO akademija, NAUJIENOS

Rugpjūčio 16 d. sekmadienį 12 val., Kaune adresu Sporto g.6. prie Lietuvos Sporto Universiteto esančio Dariaus ir Girėno paminklo.
Baltų žynių akademija ir DARNOS MOKYKLA kviečia mokytis pažinti save ir gamtą, mokantis atpažinti jausmiškai kaip gamtos gyvosios būtybės, augalijos pasaulis, vandens, ugnies, žemės ir oro elementų dvasinės apraiškos, dar žinomos kaip elementaliai siunčia tam tikrus signalus, ką jie nori pranešti, kaip su jais sudaryti ryšį, kaip išmokti Darnos ir pusiausvyros su savimi, Gamta ir Kūrėju.

Kaip išmokti bendrauti su medžiais, pasisemti iš jų gyvybinės energijos, gydytis nuo psichosomatinių ligų, pasisemti augalijos pasaulio išminties, visą tai suderinti su savo vidiniu pasauliu siekant darnių ryšių. Užsiėmimus ves baltųjų žynių dvasininkas, etnopsichologas Baltasis. KVIEČIAMI VISI YPAČ NEABEJINGI BALTIŠKAI KULTŪRAI.
Renkama grupė vieni dienai gamtojautos užsiėmimams. Pirmas užsiėmimas ir paskaita sekmadienį, 12 val. Prie Dariaus ir Girėno paminklo. Vakare numatyta apeiga prie aukuro, pašventinant žolynus, žolinių dienai paminėti.
Tikslesnė programa užsiregistravusiems nurodytu paštu.Drabužius patariam turėti gamtinių medžiagų: iš lino, medvilnės, vilnos, šilko, viskozės. Labai netinkami grynos sintetikos. Vakarui turėti šiltesnius drabužius.

Pasiteirauti galima tel. 8 672 999 91

Susidomėjusius kviečiame žinute pranešti apie savo ketinimą dalyvauti sekmadienį arba rašykite el. paštu kuronas@gmail.com, suteiksime platesnes žinias.

Praktiniai užsiėmimai prieinama kaina.

Ažuolo galia derinamos stuburo iškrypimo pažaidos. Specialiu kvėpavimu pašalinamos energetinės neigiamos įtampos, siekiama dermės su medžiu.

Ažuolo galia derinamos stuburo iškrypimo pažaidos. Specialiu kvėpavimu pašalinamos energetinės neigiamos įtampos, siekiama dermės su medžiu.

© 2015, viršaitis. All rights reserved.

Palikite atsiliepimą

Jūs turite būti prisijungęs komentavimui.