0

Orai: ateina tikras ruduo

rugsėjo 20, 2015 Orai

Šiapus Baltijos – Lietuvoje – irgi lietus. Bent jau ateinančią naktį krituliai numatomi visoje šalyje.

Apniukusi naktis dar bus švelni, apie 8–13 laipsnių, o dieną jau laipsniu kitu vėsiau negu šiandien – nuo 15 iki 17 šilumos. Vėjas besikeičiančios krypties, nuo 4 iki 9 m/s. Labiausiai apniukęs pirmadienis tikėtinas vidurio ir šiauriniuose Lietuvos rajonuose. Tuo tarpu sostinėje įdienojus gali pradžiuginti ir giedra.

Grybai © Shutterstock nuotr.

Grybai © Shutterstock nuotr.

Antradienį virš Lietuvos stiprės aukštesnio slėgio laukas. Lietaus debesys nyks, bet naktį dar spės trumpai palyti šiauriniuose šalies regionuose. Naktis bus šiek tiek vėsesnė, o dieną temperatūra pakils iki 16-17 laipsnių šilumos. Panašūs orai laikysis iki savaitgalio, kuomet prognozuojamas lietus.

Orai: įsisiautėjęs šlapias ruduo kiek apsiramins Ketvirtadienį numatomi debesuoti su pragiedruliais orai, vis pasitaikys įvairaus dydžio ir trukmės prošvaisčių. Didžiąją dienos dalį lietaus bus nedaug – vis palašnos iš pavienių debesų, ir tiek. Gausesnio lietaus debesys pajūrį pasieks vakare. Kitaip tariant, artimiausią parą numatomi įprasti rugsėjo pradžios orai. Bus debesuota su pragiedruliais, vis palis. Dažniausiai ne po daug, tačiau kai kur pasitaikys ir ganėtinai gausaus lietaus, ypač prie jūros. Galima ir perkūnija
tv3.lt

© 2015, viršaitis. All rights reserved.

Palikite atsiliepimą

Jūs turite būti prisijungęs komentavimui.