0

RUGSĖJO 27D. GAMTOJAUTOS UŽSIĖMIMAI. ŠĮ SEKMADIENĮ VILNIUJE

rugsėjo 25, 2015 Baltų mokyklos, DORA, Dvasinis ugdymas

Baltų žynių akademijos DARNOS MOKYKLA kviečia mokytis pažinti per savo jausmus gamtą, mokysimės pažinti jausmiškai kaip vandens elementas sukuria mumyse dvasines patirtis, kaip elementaliai siunčia tam tikrus signalus, ką jie nori pranešti, kaip su jais sudaryti ryšį, kaip išmokti Darnos ir pusiausvyros su savo jausmais. Kaip išmokti suprasti ką čiurlena upelis, kaip pamatyti savo praeityje pasąmonėje užstrigusius pažeidimus ir kaip galima sveikatintis nuo psichosomatinių ligų, pasinaudojus tekančio vandens energija ir virpesiais, visą tai suderinti su savo vidiniu pasauliu siekant darnių ryšių.
https://youtu.be/-YJUHKzx1kU
Tai pirmoji rudens gamtojautos pamoka, įvykdžius rudens lygiadienio virsmą. Pakito gamtą, įsiklausykime į ją. Kokius ženklus ji mums rodo?

ruduo1

efoto.lt Alma K.

Užsiėmimus ves baltųjų žynių dvasininkas, etnopsichologas Baltasis.
KVIEČIAMI VISI ĮSTOJĘ Į DARNOS MOKYKLĄ, taip pat NEABEJINGI GAMTAI IR BALTIŠKAI DVASINEI KULTŪRAI

Renkama nauja grupė rudens užsiėmimams gamtoje. Pirmas užsiėmimas ir paskaita vyks jau rugsėjo 27d. šį sekmadienį, 11 val. Vilniuje,
RENKAMĖS 11 val. prie Nacionalinės Dailės Galerijos paminklo su kregždėmis, po to apie 12 val.važiuosime į Belmonto parką.
NUORODA pagal adresą Konstitucijos pr. 22, 08105 Vilnius
http://www.maps.lt/map/default.aspx?lang=lt#obj=581915;6063005;Pažymėtas%20taškas;&xy=582051,6062802&z=2000&lrs=vector,hybrid_overlay,stops,zebra

6 žmones paimsime savo mašina, reikia iš anksto rezervuoti vietą el. paštu kuronas@gmail.com.
Mokymo padalomoji medžiaga ir turinys bus įteiktas užsiregistravusiems nurodytu paštu.

Pasiteirauti galima tel. 8 699 77 943

Susidomėjusius kviečiame pranešti žinute apie savo ketinimą dalyvauti sekmadienį el. paštu kuronas@gmail.com, suteiksime platesnes žinias. Paskaita įstojusiems mokytis į Darnos mokyklą nemokama, praktiniai užsiėmimai mokiniams 10eu, visiems kitiems norintiems sudalyvauti – 20eu.
KĄ REIKIA TURĖTIU SU SAVIMI?
Šiltus ir neperšlampamus drabužius kaip vėlyvam rudeniui, nes prie vandens daug šalčiau. Tinkamą avalynč, kad kojos būtų šiltai. Užrašus pasižymėti savo įžvalgas. Truputėlį maisto, jei nesiruošiate pietauti vietinėje kavinėje.
Pietūs galima atsivežti savus arba pavalgyti Belmonto malūno kavinėje. https://www.facebook.com/BELMONTAS-262311242101/timeline/

KVIEČIAME MOKYTIS BALTIŠKOJE DARNOS MOKYKLOJE. Plačiau (http://www.baltai.lt/?page_id=13367)

© 2015, viršaitis. All rights reserved.

Palikite atsiliepimą

Jūs turite būti prisijungęs komentavimui.