0

Nematomas protėvių palikimas

gruodžio 27, 2015 Alternatyvus mokslas

Iš tėvų paveldime ne tik nekilnojamą turtą ar skolas, bet ir genetinį kodą. Jame, be firminių giminės ligų, užšifruoti ir iškeliavusių anapilin giminaičių nuopelnai bei prasižengimai. Ši informacija dar vadinama karminėmis skolomis. Apie tai lietuvių liaudies patarlė: „Sūnaus garbė tėvo švarką dėvi.“ Mūsų užduotis – išsaugoti gerąją giminės karmą ir sumokėti skolas už savo panteono negatyvą.

Šiuo požiūriu devizai „Imk iš gyvenimo, kiek gali“ ar „Po manęs nors ir tvanas“ yra savižudiški, nes sužlugdo senelių pastangas nenužmogėti ir pagadina biografijas vaikaičiams. Ką pasėjame, tą ir pjausime – tėvų elgesys ir vertybės energetiškai „prišauks“ inkarnuotis giminigą sielą. Kitavertus, gimstame pas tokius tėvus, kokių esame verti.

Iš Biblijos žinomas 7 kartų ciklas, kuriam galioja ir prakeiksmai ir Dievo dovanos. Po 7-osios kartos, įgyjamas savotiškas imunitetas, genetinis kodas mutuoja. Neatsitiktinės baimės,jog klonuoti ar mėgintuvėliuose išauginti kūdikiai 7-oje kartoje bus ne visai panašūs į žmones.

Septynias kartas sudaro 64 tiesioginiai protėviai. Žmogaus genetiniame kode taip pat yra 64 trigubi junginiai. Kai kurie šiuolaikiniai tyrėjai mano, jog genetinis kodas ir yra 64 protėvių bendras informacinis „kraitis“, kurį mes gauname gimdami. Kanados indėnai, net nežinodami šių tyrimų, šventai tikėjo, jog žmogus atsako už 7 protėvių ir 7 provaikaičių kartas.

Senovės stomatologų dantų tiltas, apie 500 pr. kr. Italija

Senovės stomatologų dantų tiltas, apie 500 pr. kr.
Italija

Septintoje kartoje gimsta vaikas, kuriam tenka besąlygiškai atsigriebti už tolimojo prosenelio darbelius arba praturtėti už ano nuopelnus. Iš zoroastrizmo, vienos seniausių pasaulio religijų, atėjo žinios apie kiekvienos kartos įnašą į tą bendrą karminį kraitį. Zoroastriečių žyniai 6 -tos kartos ypatumus nustatydavo pagal dantis. Šios kartos protėvių , kaip ir mūsų dantų – 32 vienetai. Viršutinė linija atspindi 6 – tąją kartą iš tėvo pusės, apatinė – iš motinos. Sugedęs dantis – probleminis prosenelis. Technologijų eroje žyniams tektų ieškoti įrašų stomatologo archyvuose. Neišdygę protiniai dantys rodo, kad žmogus neturi energetinės protėvių apsaugos. Iš šeštosios kartos paveldime gebėjimą kurti harmoningus santykius su aplinka. Piršliai kreivadančių nereklamavo, nes šie neva nepajėgūs palaikyti darnos šeimoje.

Proprosenelius zoroastriečiai vadino teisėjais. Iš 5 – kartos perimame 16 gerųjų darbų ir 16 nuodėmių. Jei joje būta sąžiningo ir itin doro žmogaus, jis tampa savotišku mūsų etikos sargu.

Proseneliai – ketvirtoji karta perduoda mums intuiciją, imunitetą ligoms. Jų patirties informacija padeda išsirinkti pašaukiminę profesiją, nubrėžia kertinius tikslus. Mindžikuojant gyvenimo kryžkelėje patariama kreiptis pagalbos būtent į prosenelius. Geriečiai iš jų tarpo pakuždės teisingą kryptį, nevykėliai – paklaidins.

Seneliai, arba 3 karta, genetiškai perduoda daugiausiai informacijos, koduojančios mūsų motyvaciją, prasmės paieškas, paveldėtas ligas. Močiutės ir seneliai, anot zoroastriečių, saugo 4 stichijų energiją.

Ugnis – tai kūryba, veiklumas, gyvybiškumas, talentai. Vyrai Ugnį gauna iš tėvo tėvo, moterys – iš mamos motinos. Dailininkų anūkai ir dailininkių anūkės turi daugiau šansų išgarsėti, negu jų vaikai.

Vanduo simbolizuoja dvasios stiprybę, ištvermę, atsparumą gyvenimo negandoms ir pagundoms. Vyrai Vandens energijas paveldi iš mamos mamos, moterys – iš tėvo tėvo.

anomalija.lt

© 2015, viršaitis. All rights reserved.

Palikite atsiliepimą

Jūs turite būti prisijungęs komentavimui.