0

Sveikiname su Naujais 2017 metais Visus Lietuvos žmones

sausio 1, 2017 NAUJIENOS

redaktoriaus žodis\\

Noriu pasveikinti visus Lietuvos žmones ramiai ir taikiai sulaukusius 2017 metų.  Pastarųjų metų pasaulio įvykiai, terorizmas, gamtos kataklizmai, socialiniai neramumai, valstybių byrėjimai, religinės nesantaikos, politikų rietenos, Europos Sąjungos nepatvarumas ir Brexit, pasaulio Didžiųjų Valstybių įtampa ir daug kitų sudėtingų paprastam žmogui įvykių mūsų šalį labai švelniai aplenkė ir nesukrėtė ypač didelėmis nelaimėmis. Su šia tikrai labai svarbia žinia ir norėčiau visus pasveikinti, nes ESAME, galima tarti dar laisvą žodį, kurti ir stiprinti save ir tuo sustiprinti savo TAUTĄ ir VALSTYBĘ.

saule

Tikrai nemažai gražių įvykių, sporto pergalių, naujų pasiekimų mokslo ir kultūros srityje džiugina ir suteikia vilties, kad lietuviai yra atspari tauta, gebanti sunkiomis sąlygomis išlikti kūrybinga, drąsi, sveika ir gyvybinga. Tai liudija Vilniuje per metus gimęs ženklus vaikų prieaugis, didesnis nei praeitais metais. Vaikai yra ne tik kiekvieno iš mūsų giminės pratęsimas, džiaugsmas ir ateitis, bet ir tautos gyvastingumas.

Nors pasaulio pranašai skelbia apokaliptinę viziją, Fatimos išsipildžiusios dvi pranašystės sukrėtė pasaulį, o trečia žadama šiais metais, tačiau Lietuva nuo senų senovės rėmėsi doriniu mąstymu ir siekdavo dermės pačiomis kritiškiausiomis akimirkomis. Noriu palinkėti mintis kreipti Šviesos link, veiksmus remti tik Doros ir dermės pagrindu, gyventi Sveikatingą ir Gyvastingą gyvenimą ir nebijoti nieko, atsižvelgiant į kosminius Visatos dėsnius elgtis išmintingai, dirbti kartu tiek mokslininkams, tiek tyrinėtojams ranka rankon, medikams susivienyti ir gelbėti žmones kartu su liaudies žiniuonimis, neįprastų galių turintiems vardan Žmogaus. Ir KURKITE LIETUVA MIELI LIETUVOS ŽMONĖS.

Šviesos, Laimės, Meilės, Gyvatos, Skalsos ir TAIKOS mums visiems ateinančiais Naujais Metais. kurie remiantis vienu iš pačiu seniausiu Avestos Saturno kalendoriumi per lygiadienį sulauksiant ne kinietiškų Gaidžio, bet Kupranugario metų.

Jūsų  Liutauras Balsys

© 2017, viršaitis. All rights reserved.

Palikite atsiliepimą

Jūs turite būti prisijungęs komentavimui.