2

Sensacija! Mokslininkai atrado nežemiškos gyvybės kapines

liepos 26, 2011 Alternatyvus mokslas, Archeologija

Rusijos žiniasklaidoje pasirodė sensacinga informacija. Pasak jos, Rusijos mokslininkai šiuo metu vykdo kasinėjimo darbus Ruandos teritorijoje. Archeologams pavyko surasti kolektyvini kapą, kuriame iš pirmo žvilgsnio palaidoti nežemiškos kilmės būtybių palaikai, kurie iki šių dienų išliko puikios būklės.

Jeigu teorija apie palaidotus nežemiškos kilmės būtybių palaikus pasitvirtins, galėsime drąsiai sakyti, kad šis atradimas, neabejotinai turės įtakos žmonijos likimui. Lieka tik vienintelis klausimas: ar kas nors ne bus nusistatęs prieš tai, jog žmonija apie tai sužinotu?

Pasak mokslininkų, kurie atrado neįprasta kapą džiunglėse netoli Kigalio, Ruandoje, apie 200 nežemiškos kilmės būtybių palaikų buvo palaidoti maždaug prieš 500 metu. Būtybės yra didelio ūgio – vidurkis siekia daugiau nei 210 cm. Pasižymi unikalia struktūra – turi neproporcingai dideles galvas. Įdomu ir tai, jog jų galvos yra be burnos, nosių ar akių.

Kai kurie Rusijos antropologai leido suprasti, kad tai gali būti nežemiškos kultūros atstovai, kurie prieš kelis šimtmečius nusileido ant Žemės paviršiaus, praneša pravda.ru.

NSO tyrėjai jau seniai nurodydavo daug įvairių pavyzdžių, kad ateiviai kadaise gyveno žemėje. Tačiau, tokia jų nuomonę, dažnai specialistai išjuokdavo.

© 2011, viršaitis. All rights reserved.