2

Baltųjų žynių mokykla papildomai kviečia į pirmą kursą Vilniuje

sausio 24, 2012 Baltų mokyklos

2012 metų sausio 25 d. 18:00 val. Vilniuje pirmoji paskaita antrai grupei, kuri sudaro baltų dvasinio mokymo apie DARNĄ pagrindus. Stojantieji į 1 kursą ir į šią paskaitą registruojatės kuronas@baltai.lt paštu.

Bus pakartota Darnos mokymo programa, mokymo istorija, filosofija ir praktika. Kviečiame atvykti į antros grupės pirmą užsiėmimą.

Paskaita vyks UAB LINDSTROM patalpose. Kontaktinis telefonas susiorientuoti vietoje:  869911555
Nuoroda į maršrutą žemėlapyje: http://g.co/maps/n4ump

Vilniuje  dar priimami studentai į žynių mokyklos – akademijos “KURONAS”  pirmo kurso paskaitas. Norintys dalyvauti paskaitose, registruojatės kuronasETAbaltai.lt paštu, Vilniečius ir norinčius mokytis Vilniuje paštu informuosime kur atvykti.

Akademijoje numatomos studijos A, B ir C lygiu, suteikiant žynio statusą ir kvalifikacijos laipsnį. Platesnę informaciją ir programą gausite pateikus prašymą stoti į akademiją. PASKAITOS MOKAMOS!

Dėmesio,Vilniuje formuojasi antra grupė, norinti studijuoti baltų žynių mokykloje „Kuronas“. Šios grupės įvadinis susitikimas jau įvyko šį sekmadienį. Norintys patekti dar į šią grupę, rašykite kuronasETAbaltai.lt.

Nepraleiskite antro šanso pradėti mokytis jau šiemet.

© 2012, viršaitis. All rights reserved.

Atsiliepimai (2)

 

  1. Regina Abukauskienė parašė:

    Negaliu atvykti šiemet. O kitamet bus kas nors panašaus?

    • viršaitis parašė:

      Rudenį (jei matysime, kad turime pakankamai galimybių) bandysime skelbti 1 kurso grupės rinkimą. Tai priklausys kiek žmonių norės mokytis nuo rudens, kokios jų galimybės laiko, pasiryžimo ir finansinių galimybių rėmuose. Todėl numatyta būtina registracija nurodytu paštu. šie metai tik įvadiniai, rimtos studijos numatytos nuo rudens pradžios. Tačiau be įvadinio kurso bus sunku suvokti tolimesnes temas, tai mokymo pagrindai, į kuriuos gilinsimės nemažai laiko.
      Mes norėtume jums pasiūlyti ir Romuvos organizuojamas viešąsias paskaitas, kuriose galėsite susipažinti su mokslininku požiūriu į baltų tikėjimą, etnokultūrą ir etnografiją, išmokti dainų ir šokių ir profesionalių mokytojų.

Palikite atsiliepimą

Jūs turite būti prisijungęs komentavimui.