2

Baltųjų žynių akademija „Kuronas“ tęsia mokymus vasario 25-26 d.

vasario 23, 2012 Baltų mokyklos, Dvasinis ugdymas, Švietimas

Šiauliuose  paskaita  perkeliama į kovo 3 d. tema „Žmogaus nematomieji kūnai ir jų ryšiai su Visata“ Praktinis užsiėmimas.


Šiauliuose paskaitos prasidės 10 val. (A lygiui). 11:30 (B,C lygiui) adresu Aušros aleja 15A, Šiauliai YAMAHOS muzikos mokyklos patalpose. Norintys dalyvauti laisvu klausytoju 9C lygiu) paskaitose, kviečiame atvykti tiesiogiai. Žiniomis dalinsis ir mokys L. Baltasis.

Vilniuje sekanti paskaita vasario 26 d. 17:00 val.,  sekmadienį, tema  „Žmogaus nematomieji kūnai ir jų ryšiai su Visata“ Praktinis užsiėmimas.

Šiuo metu Vilniuje ir Šiauliuose priimami studentai į žynių mokyklos – akademijos “KURONAS”  pirmo kurso C lygio (laisvo klausytojo) paskaitas (A lygiu su praktika nauja grupė bus renkama tik rudenį). Norintys dalyvauti laisvu klausytoju paskaitose Vilniuje ir Šiauliuose, registruojatės kuronas@baltai.lt paštu, Vilniečius informuosime kur atvykti.

Akademijoje numatomos studijos A, B ir C lygiu, suteikiant žynio statusą ir kvalifikacijos laipsnį.
A lygis aprėpia istoriją, pasaulėžiūrą ir praktiką. Privalomas lankomumas, įskaitos ir egzaminai bei rašto darbas. Suteikiamas žynio teoretiko statusas ir kvalifikacija patvirtinta raštu, įvesdinimas į žynių ratą įšventinant. Pradinis etapas 3 metai. Galimos studijos sekančioje 3 metų pakopoje.

B lygis aprėpia istoriją ir pasaulėžiūrą be praktikos. Privalomas lankomumas, nėra įskaitų ir egzaminų bei rašto darbų. Suteikiamas pažymėjimas, kad išklausytas teorinis kursas, galimas  įvesdinimas į bet kurios druwių žinyčios bendruomenę įšventinant. Galimas perėjimas į A lygį atlikus visas paskaitų įskaitas ir egzaminus, parašius rašto darbą, atlikus praktinius užsiėmimus.

C lygis aprėpia istoriją ir pasaulėžiūrą be praktikos. Neprivalomas lankomumas, nėra įskaitų ir egzaminų bei rašto darbų. Nesuteikiamas joks pažymėjimas, kad išklausytas teorinis kursas, galimas  įvesdinimas į druwių į konkretaus miesto žinyčios bendruomenę įšventinant. Galimas perėjimas į B lygį išklausius visas paskaitas.

JAU DABAR PRADEDAMI REGISTRUOTI NAUJI MOKINIAI RUDENS METUI Į PIRMĄ KURSĄ. Pasiteiravimui el. paštas kuronas@baltai.lt, grupė bus labai riboto žmonių skaičiaus, siūlome gerai pagalvoti ir apsispręsti. Numatomos 4 grupės Vilniuje, Kaune, Šiauliuose, Klaipėdoje. Taip pat priimame iš artimesnių vietovių į nurodytų miestų grupes. Plačiau stojant į akademiją, paskirto pokalbio metu.

© 2012, viršaitis. All rights reserved.

Atsiliepimai (2)

 

  1. Algis parašė:

    O kada bus Kaune? Nes ana kartą nepavyko atvykti skrydis buvo į griovį, laimingas skrydis…

Palikite atsiliepimą

Jūs turite būti prisijungęs komentavimui.