0

Baltųjų žynių akademija „Kuronas“ tęsia mokymus Šiauliuose kovo 4 d.

kovo 2, 2012 Baltų mokyklos

Šiauliuose  kovo 4 d. paskaita tema „Žmogaus dvasinė sandara ir ryšiai su Visata“ Praktinis užsiėmimas.


Šiauliuose paskaitos prasidės 10 val. (A lygiui). 11:30 (B,C lygiui) adresu Aušros aleja 15A, Šiauliai YAMAHOS muzikos mokyklos patalpose. Norintys dalyvauti laisvu klausytoju C lygiu) paskaitose, kviečiame atvykti tiesiogiai. Žiniomis dalinsis ir mokys L. Baltasis.

Šiuo metu Vilniuje ir Šiauliuose priimami studentai į žynių mokyklos – akademijos “KURONAS”  pirmo kurso C lygio (laisvo klausytojo) paskaitas (A lygiu su praktika nauja grupė bus renkama tik rudenį). Norintys dalyvauti laisvu klausytoju paskaitose Vilniuje ir Šiauliuose, registruojatės kuronas@baltai.lt paštu, Vilniečius informuosime kur atvykti.

Akademijoje numatomos studijos A, B ir C lygiu, suteikiant žynio statusą ir kvalifikacijos laipsnį.
A lygis aprėpia istoriją, pasaulėžiūrą ir praktiką. Privalomas lankomumas, įskaitos ir egzaminai bei rašto darbas. Suteikiamas žynio teoretiko statusas ir kvalifikacija patvirtinta raštu, įvesdinimas į žynių ratą įšventinant. Pradinis etapas 3 metai. Galimos studijos sekančioje 3 metų pakopoje.

B lygis aprėpia istoriją ir pasaulėžiūrą be praktikos. Privalomas lankomumas, nėra įskaitų ir egzaminų bei rašto darbų. Suteikiamas pažymėjimas, kad išklausytas teorinis kursas, galimas  įvesdinimas į bet kurios druwių žinyčios bendruomenę įšventinant. Galimas perėjimas į A lygį atlikus visas paskaitų įskaitas ir egzaminus, parašius rašto darbą, atlikus praktinius užsiėmimus.

C lygis aprėpia istoriją ir pasaulėžiūrą be praktikos. Neprivalomas lankomumas, nėra įskaitų ir egzaminų bei rašto darbų. Nesuteikiamas joks pažymėjimas, kad išklausytas teorinis kursas, galimas  įvesdinimas į druwių į konkretaus miesto žinyčios bendruomenę įšventinant. Galimas perėjimas į B lygį išklausius visas paskaitas.

JAU DABAR PRADEDAMI REGISTRUOTI NAUJI MOKINIAI RUDENS METUI Į PIRMĄ KURSĄ. Pasiteiravimui el. paštas kuronas@baltai.lt, grupė bus labai riboto žmonių skaičiaus, siūlome gerai pagalvoti ir apsispręsti. Numatomos 4 grupės Vilniuje, Kaune, Šiauliuose, Klaipėdoje. Taip pat priimame iš artimesnių vietovių į nurodytų miestų grupes. Plačiau stojant į akademiją, paskirto pokalbio metu.

© 2012, viršaitis. All rights reserved.

Palikite atsiliepimą

Jūs turite būti prisijungęs komentavimui.