0

Alfonsas Eidintas.Knygos „Antanas Smetona ir jo aplinka“ pristatymas

balandžio 1, 2012 Leidiniai

Balandžio 5 d. 17 val. Panevėžio Gabrielės Petkevičaitės-Bitės bibliotekoje – Alfonsas Eidintas ir jo naujausia knyga „Antanas Smetona ir jo aplinka“


Kaip jau įprasta, Mokslo ir enciklopedijų leidybos centras (MELC) Panevėžyje vėl pristatys naujausias pastaraisiais metais išleistas knygas. Renginyje dalyvaus garsus diplomatas ir istorikas prof. Alfonsas Eidintas: jis panevėžiečiams atveš naujausią – jau aštuonioliktą – savo knygą „Antanas Smetona ir jo aplinka“.

Mokslo ir enciklopedijų leidybos centras šiemet mini savo veiklos dvidešimtmetį. Mokslo ir enciklopedijų leidybos institutas (dab. Centras) įkurtas 1992 m. balandį sujungus „Mokslo“ leidyklą ir Valstybinę enciklopedijų leidyklą. Jau dvidešimt metų MELC leidžia mokslo populiarinamąsias knygas, daugiatomę „Visuotinę lietuvių enciklopediją“, šakines enciklopedijas, dvikalbius ir terminų žodynus, mokslo monografijas, istorijos veikalus, pažintinę literatūrą suaugusiesiems ir jaunimui, žurnalą „Gimtoji kalba“, meno albumus ir kitokią literatūrą.

Renginyje taip pat dalyvaus MELC direktorius Rimantas Kareckas, Mokyklinių ir mokslo leidinių redakcijos vedėja Irena Stankevičienė.

Nuo 16 val. Gabrielės Petkevičaitės-Bitės bibliotekos fojė vyks Mokslo ir enciklopedijų leidybos centro leidinių paroda–mugė, kurioje lankytojai galės pigiau įsigyti Centro knygų.

Maloniai kviečiame dalyvauti!

Mokslo ir enciklopedijų leidybos centras

© 2012, viršaitis. All rights reserved.

Palikite atsiliepimą

Jūs turite būti prisijungęs komentavimui.