0

Balsuokite už tai, kad Lietuva būtų įtraukta į 6 Baltijos stebuklų kelią.

balandžio 5, 2012 Kelionės po Lietuvą

Mieli tautiečiai,

Nacionalinė Turizmo Verslo Asociacija ir jos prezidentė Žydrė Gaivelienė [president@ntva.lt] kviečia balsuoti už tai, kad Lietuva būtų įtraukta į 6 Baltijos stebuklų kelią. Iš vieno kompiuterio galima balsuoti vieną kartą ir rinktis du savo šalies objektus. Pageidautina, kad būtų balsuojant pažymimas Vilniaus senamiestis bei Neringa…(Curonian lagoon& Spit)

http://www.6-bsr-wonders.net/index.php?page=voting-list

Aktyvavus nuorodą, matysis objektų, už kuriuos balsuojama, nuotraukos. Dešinėje ekrano pusėje, viršuje, aktyvuokite Wote Now, toliau elgtis taip, kaip nurodoma. Šis balsavimas svarbus mums visiems. Jei atvyks turistai, daugiau turėsime darbo vietų ir t.t. Būkim pilietiški.

Užsienio eksperto komentaras:

Kas rašo ne iš Lietuvos, gali balsuoti už visas lietuviškas vietas, kitaip už savo krašta galima balsuoti tik už 2 vietas. Aš taip padariau ir praėjo.
Balsuokite už Curonian lagoon& Spit, nes tai yra Neringa, nesumaišykite su Curonian Spit national park, jis Kaliningrade. Man užteko balsų ir Vilniui, ir Trakams, ir Kryžiu kalnui, ir Neringai.

O iš Lietuvos balsuokite už Vilnių ir Neringą, nes, atvykus į Vilnių, Trakai jau ranka pasiekiami, o į Neringą vyks per Klaipėdą. Neapsirikite, nes paveikslėliai, kuriuos reikės pažymėti bus smulkesni ir mažiau informacijos. Atsirinkite pradžioje. Gaila, kad iš vieno kompiuterio galima išsiūsti tik vieną kartą.

Balsuokite patys ir paraginkite prisijungti savo draugus!!!

© 2012, viršaitis. All rights reserved.

Palikite atsiliepimą

Jūs turite būti prisijungęs komentavimui.