3

Saulėje pasirodė trikampis – ar majai buvo teisūs?

balandžio 21, 2012 Astronomija, Laikas, Neįprasti reiškiniai ir įvykiai

Procesus Saulėje stebinčios NASA observatorijos užfiksavo neįprastą fenomeną: žvaigždės paviršiuje atsirado milžiniško dydžio trikampio formos dėmė.

Nasa foto

Šį kartą tai tikra nėra internautų pokštas. Oficialios Saulės nuotraukos su trikampio formos dėmė yra paskelbtos pačioje NASA svetainėje. Nors mokslininkai kol kas vieningai nesutaria kas tai ir dėl ko toks trikampis galėjo atsirasti, yra pripažistama, jog atsitiktinumas yra mažai tikėtinas.

Dar labiau ši Saulės keistenybė sudomino 2012 m. pasaulio pabaigos fanatikus. Kai kurie iš jų teigia, jog apie trikampį Saulės viduje prieš pasaulio pabaigą žinojo ir Majų civilizaciją.

Savo kalendoriuje, Majai buvo nubraižė Saulę trikampio viduryje:

Beje tai jau ne pirmoji Saulės anomalija. Prieš keletą dienų mokslininkai niekaip nesutarė, kokį objektą NASA teleskopai užfiksavo netoli Saulės paviršiaus. Buvo paviešinti kadrai, kuriuose matėsi tamsus objektas, susijungęs su Saule kažkuo panašiu į virvę, ir sklendžiantis virš žvaigždės.

Internete įdėtas vaizdo klipas sukėlė tikrą ažiotažą: vieni žmonės spėjo, kad jame pavaizduotas kosminis laivas, kiti, kad tai – naujos žvaigždės gimimas:

VIDEO

paranormal.lt

© 2012, viršaitis. All rights reserved.

Atsiliepimai (3)

 

  1. viršaitis parašė:

    Straipsnis apimtas iš čia http://paranormal.lt/maju-pranasyste-pildosi-sauleje-pasirode-trikampis/. o baltai.lt gale prideda prierašą „Baltai.lt už kitų svetainių straipsnių turinį ir komentarus neatsako „. Skaitantiems ir suprantantiems klausimų nekilo…
    Ačiū, jei pastebite netikslumus, bet nereikėtų jų adresuoti baltai.lt, o tik kaip diskusines mintis, kurios nėra (jeigu nėra) mūsų kurinys.

  2. faktas parašė:

    antroje nuotraukoje pavaizduotas ne koks Majų kalendorius, o visai kitos indenų civilizacijos – Actekų imperijos kalendorius. Vien jau tenochtitlan.com ant to paveikslėlio nurodo jo kilmę.
    nedemonstruokite savo kvailumo ir neskleiskite neišmanymo kitiems.

  3. pastebejimas parašė:

    tai kad anomalija.lt cia informacija o ne paranormal

Palikite atsiliepimą

Jūs turite būti prisijungęs komentavimui.