0

Mirusysis su šeima bendrauja el. Paštu

balandžio 23, 2012 Neįprasti reiškiniai ir įvykiai

Jack’as Froese’as mirė netikėtinai sulaukęs vos 32 metų. Dėl širdies sutrikimų jo gyvybė užgeso praėjusių metų gegužės mėnesį.
Tačiau jau po penkių mėnesių keli artimiausi jo draugai sulaukė elektroninių žinučių, kuriuose rašoma apie asmeninius dalykus, žinomus tik šio bičiuliams…

Iš pradžių šeimos nariai manė, kad kažkas siaubingai pokštauja, tačiau kaip paaiškėjo vėliau, nei vienas nežinojo jo sąskaitos slaptažodžio ir netiki, jog kažkas į ją įsilaužė. Daugelyje žinučių, buvo aptariami šeimos ir artimųjų asmeniniai gyvenimo įvykiai, atsitikę Jackui jau mirus. Pirmasis žinutės sulaukė šio vaikystės draugas Tim’as Hart’as, su kuriuo jis buvo neišskiriamas pastaruosius septyniolika metų.
“Tai buvo lapkričio vakaras, kai socialiniame tinkle radau jo žinutę. Joje rašoma: “Ar mane girdėjai? Aš esu tavo namuose. Susitvarkyk savo palėpę”. Išbalau lyg drobė. Prieš pat mirtį jis juokėsi iš manęs, jog nesugebu apsikuopti savo palėpės”, – kalbėjo T. Hart’as.
Kitas Jack’o draugas laišku buvo įspėtas saugoti sveikatą: “Labas,Jimai. Kaip tau sekasi? Žinojau, kad susilaužysi kelį. Turi būti atsargesnis”. Laiškai gauti iš velionio elektroninio pašto dėžutės kol kas išsaugomi.
Pasak Jack’o šeimos, šias žinutes jie priima kaip dovaną ir netiki, jog kažkas tokiu būdu bando nevykusiai juokauti.
ANOMALIJA.LT

© 2012, viršaitis. All rights reserved.

Palikite atsiliepimą

Jūs turite būti prisijungęs komentavimui.