0

GAMTOJAUTOS PAMOKOS MARIJAMPOLĖJE

birželio 19, 2015 Baltų mokyklos, Dvasinis ugdymas, Gamta

Kviečiami visi norintys nuo birželio 20 d. iki 22 val. ir 21 dieną nuo 11val. iki 18val.

Dvasinės baltų kultūros mokykla kviečia ne tik savo mokytinius, bet ir visus norinčius IŠMOKTI, PASITOBULINTI, PASIDALINTI, kaip sudaryti ryšius su gamta ir jos  pasauliais, augalijos, mineralų, taip pat kaip sudaryti ryšius su šventąja Ugnimi ir vandenų dvasiomis.

Mokysimės jausmų valdymo ir išlaisvinimo vandenų pagalba, stiprinsim minčių galias akmenų skleidžiamos energijos virpesiais, mokysimės išgirsti medžius ir juos pajusti bei gauti ir dalintis gyvatos energija, Šventosios ugnies ryšių užmezgimo, skaistinimo, nušvitimo ir perkėlimo į savo sąmonę, vakarinio rymojimo praktikos saulei leidžiantis.

Dviejų dienų žynių stovykloje vyks paskaitos, gamtojautos užsiėmimai prie Šešupės ir piliakalnio, kūnovaros užsiėmimai gamtoje padės sustiprinti gyvatos lauką (asmeninį seksualumą) medžiai ir augalijos pasaulis pakraus mus ir padidins aistrą gyvenimui, vanduo padės atskleisti užslėptus jausmus ir įsiklausyti į juos,  atverti  sąmonės paslaptis. Saulei leidžiantis bus rymojimo praktika pagal baltišką pasaulėžiūrą.Sąmonės perkėlimas į sąmoningą sapnavimą, sapnų praktika, baltųjų žynių mokiniams papildomai bendravimas su dvasiniu pasauliu.

Kviečiami visi besidomintys lietuviška ir baltiška pasaulėžiūra, praktika ir gyvensena.
PASIKVIESKITE SAVO DRAUGĄ, BIČIULĮ, SIELOS PARTNERĮ, SUDARYSIME TAUTOS DVASINES JUNTIS IR DERMĘ TARPUSAVYJE.

Registruotis tel. 8 616 01463 arba rašykite į baltųjų žynių akademiją KURONAS paštu kuronas@gmail.com.

Užsiėmimai mokami, galima mokėti atskirai už kiekvieną dieną. Nakvyne bei maistu neaprūpiname, bet bus skirtas laikas pavalgymui ir poilsiui.
Užsiėmimus ves baltųjų žynių akademijos rektorius, etnopsichologas, baltų pasaulėžiūros dvasininkas Liutauras Baltasis

Susidomėjusiems baltųjų žynių dvasine ugdymo mokykla platesnį aprašą skaityti čia

web.IMGP9411

© 2015, viršaitis. All rights reserved.

Palikite atsiliepimą

Jūs turite būti prisijungęs komentavimui.