0

GAMTOJAUTOS UŽSIĖMIMAI VILNIUJE. atnaujinta

liepos 26, 2015 Baltų mokyklos

Baltų žynių akademija ir DARNOS MOKYKLA kviečia mokytis pažinti save ir gamtą, mokantis atpažinti jausmiškai kaip gamtos gyvosios būtybės, augalijos pasaulis, vandens, ugnies, žemės ir oro elementų dvasinės apraiškos, dar žinomos kaip elementaliai siunčia tam tikrus signalus, ką jie nori pranešti, kaip su jais sudaryti ryšį, kaip išmokti Darnos ir pusiausvyros su savimi, Gamta ir Kūrėju.

GamtojautaIMGP9423

Kaip išmokti bendrauti su medžiais, pasisemti iš jų gyvybinės energijos, gydytis nuo psichosomatinių ligų, pasisemti augalijos pasaulio išminties, visą tai suderinti su savo vidiniu pasauliu siekant darnių ryšių. Užsiėmimus ves baltųjų žynių dvasininkas, etnopsichologas Baltasis. KVIEČIAMI VISI NEABEJINGI BALTIŠKAI KULTŪRAI Į PIRMĄ NEMOKAMĄ PASKAITĄ.
Renkama nauja grupė rugpjūčio užsiėmimams gamtoje. Pirmas užsiėmimas prasideda pirmadienį 19 val. Belmonto parke, o sekmadienį paskaita 12 val. Vilniuje, Sakurų sode, prie paminklo su kregždėmis.
Programa bus  atsiųsta užsiregistravusiems nurodytu paštu. Pasiteirauti galima tel. 8 699 77 943

kregzd

Susitikimas vyks prie šios skulptūros

Susidomėjusius kviečiame pranešti apie savo ketinimą dalyvauti pirmadienį, rašykite el. paštu kuronas@gmail.com, suteiksime platesnes žinias. Pirma paskaita sekmadienį nemokama, praktiniai užsiėmimai prieinama kaina.

PLAČIAU apie DARNOS mokyklą (http://www.baltai.lt/?page_id=13367)

© 2015, viršaitis. All rights reserved.

Palikite atsiliepimą

Jūs turite būti prisijungęs komentavimui.