0

Gamtojauta jau rytoj, sekmadienį Vilniuje, Bernardinų sode

gegužės 27, 2017 Baltų mokyklos, Baltų pasaulėžiūra, Dvasinis ugdymas

Baltų DARNOS MOKYKLA kviečia mokytis pažinti save ir gamtą, mokantis atpažinti jausmiškai kaip gamtos gyvosios būtybės, augalijos pasaulis, vandens, ugnies, žemės ir oro elementų dvasinės apraiškos siunčia tam tikrus signalus, ką jie nori pranešti, kaip su jais sudaryti ryšį, kaip išmokti Darnos ir pusiausvyros su savimi, Gamta ir Kūrėju. Ši dvasinė ir gamtos pažinimo praktika yra įžanga į gilesnį savo tautos dvasinio kelio pažinimą DARNOS mokykloje. 

web.gamtojauta_2016.001
PIRMAS UŽSIĖMIMAS NEMOKAMAS, NEPRALEISKITE PROGOS.
Kaip išmokti bendrauti su medžiais, pasisemti iš jų gyvybinės energijos, gydytis nuo psichosomatinių ligų, pasisemti augalijos pasaulio išminties, visą tai suderinti su savo vidiniu pasauliu siekant darnių ryšių. Užsiėmimus ves baltųjų žynių dvasininkas, etnopsichologas Baltasis.Per susitikimą bus galimybė klausti apie įvairius baltiško dvasinio mokymo aspektus, patekti į tolimesnes vasaros užsiėmimų grupes ir net būti pakviestam į Kurono akademijos vasaros stovyklas.

Susitikimo vieta: Vilnius, Bernardinų sodas, prie pagrindinio fontano esančio priešais centrinį įėjimą.

Laikas: pradžia 12:00, numatoma pabaiga apie 18-19 val.

Priemonės: užrašų sąsiuvinis, rašymo priemonė. Drabužius patariam turėti gamtinių medžiagų: iš lino, medvilnės, vilnos, šilko, viskozės. Labai netinkami grynos sintetikos. Vakarui turėti šiltesnius drabužius, atsigerti ir užkasti.

KVIEČIAMI VISI YPAČ NEABEJINGI BALTIŠKAI KULTŪRAI.
Renkama grupė vieni dienai gamtojautos užsiėmimams. Pirmas užsiėmimas ir paskaita sekmadienį, 12 val. Prie Bernardinų sode esančio pagrindinio fontano. Susirinkus grupei po pusvalandžio keliausime sode ieškoti tinkamos vietos paskaitai ir pirmiesiems užsiėmimams.
Tikslesnė programa užsiregistravusiems nurodytu paštu kuronas@gmail.com.

© 2017, viršaitis. All rights reserved.

Palikite atsiliepimą

Jūs turite būti prisijungęs komentavimui.