0

Baltų DARNOS mokykla skelbia 3 etapą ir naujų narių priėmimą iki gruodžio 30d.

gruodžio 25, 2014 Baltų mokyklos, Dvasinis ugdymas, KURONO akademija

Žynių akademija KURONAS skelbia 2014 metų naują narių priėmimą į paruošiamąją, 1 metų DARNOS mokyklą.

KVIETIMAS

 Baltųjų žynių akademija KURONAS kviečia mokytis į 1 pakopą,  įvadinę mokyklą DARNA. Studijos mokamos. PRIĖMIMAS VYKSTA KIEKVIENO MĖN PIRMĄ SAVAITĘ TRIM ETAPAIS. PIRMAS ETAPAS JAU ĮVYKO, LAUKIAME VĖLUOJANČIŲ Į ANTRĄ ETAPĄ IKI SPALIO PABAIGOS. TREČIAS ETAPAS VYKS IKI GRUODŽIO 30D. O PO NAUJŲ METŲ DĖL MOKYMOSI GALIMYBIŲ TEIRAUTIS ASMENIŠKAI. PASKAITOS IR PRAKTINIAI UŽSIĖMIMAI PRASIDĖJO JAU RUGSĖJO MĖN.

redos-ratas

Redos-ratas yra KURONO pasaulėžiūros ženklas

Akademijoje paruošiamoji baltiškos pasaulėžiūros mokykla „DARNA„, yra įvadas į tolimesnę būsimų žynių atranką mokytis aukštesnėse pakopose devinarijoje. Mokykloje per vienerius metus supažindinama su baltiško dvasinio paveldo ir žodžių bylų pagrindais, simboliais, papročiais ir jų prasmėmis, amatais, kurie suartina žmogaus kūrybingumą su dvasinio paveldo simboliais, mitais ir pasakomis.
Jei buvo atliekami darbeliai, dalyvaujama patyrimuose ir apeigose, atitinka kitas nurodytos mokymosi sąlygas, žmogus priima baltų pasaulėžiūros tikėjimą, dalyvis gali pereiti į antrą Kurono akademijos pakopą ir ruoštis asmeninių savybių tobulinimui.

„Darnos“ mokyklos dvasinė praktika aprėpia dalyvavimą patyrimuose ir šventėse. Nenorintiems toliau mokytis akademijoje, lankomumas neprivalomas, nėra įskaitų ir egzaminų bei privalomų rašto darbų, tik asmeninės pastangos parodyti tokius gebėjimus. Neišklausius viso įvado mokymo, pažymėjimas neišduodamas, į tolimesnę pakopą neperkeliamas.

Pilnai išklausius įvadą, dalyvavus kūnovaroje, patyrimuose ir šventėse, suteikiamas „pažymėjimas“, kad klausyti pasakojimai iš mokytojų lūpų ir mokytasi gyvai ir virtualiai. Po metų galimas  įvesdinimas į druwių (baltiško tikėjimo tikinčiųjų ratą) konkretaus miesto žinyčios bendruomenę. Baigus šią mokyklą ir išlaikius tęstą, galimos studijos aukštesnėse KURONO pakopose.

“Darnos“ mokyklos baigimo pažymėjimas (yra papildomų sąlygų) gali užtikrinti jūsų mokymasį „Kurono“ akademijos 2 pakopoje ir baigus 3 metus, suteikiant 1 lygio mokytojo – žynio statusą arba tik kūnovaros mokytojo kvalifikacijos laipsnį.

JUNGTIS PRIE VIRTUALAUS MOKYMO PER RAUDONAI PAŽYMĖTĄ KURONO PUSLAPĮ

kuron.akad.nuoroda1

Ko reikia mokymuisi DARNOS įvadinėje, 9 mėnesių mokykloje

* PARAŠOTE MOTYVACINĮ LAIŠKĄ, (amžius, užsiėmimas, gyvenimo būdas ir filosofija, kodėl sudomino baltiškos pakraipos mokykla?).
Pasiteiravimui el. paštas kuronas@gmail.com. Jums prireiks noro, ryžto, finansinių galimybių ir pastovumo mokantis.

Į Vilniaus „Lizdeikos žinyčią“ užsirašyti kuronasETAgmail.com paštu įvadinė paskaita bus paskelbta atskirai, tik registruotiems dalyviams. PASKAITOS VIRTUALIOS, JUNGTIS GALIMA PER ASMENINĮ KOMPIUTERĮ, TELEFONĄ IR PLANŠETĘ

Yra numatytos žinyčios kituose miestuose.  Dėl susisiekimo kreiptis kuronas@gmail.com.  Norintiems sukurti savo mieste žinyčią ir atidaryti mokyklos skyrių, taip pat rašykite nurodytu paštu.

MOKYMAS YRA NUOTOLINIS, O PRAKTIKOS IR KŪNOVARA GYVAI DALYVAUJANT. MOKSLAS MOKAMAS

P.s. GYVAI DALYVAUJANT, PASKAITŲ VIETOS GALI KEISTIS, APIE PASKAITŲ VIETAS ĮSTOJUSIEMS MOKYTIS PRANEŠIME PAŠTU.Plačiau čia

© 2014 – 2017, viršaitis. All rights reserved.

Palikite atsiliepimą

Jūs turite būti prisijungęs komentavimui.