0

Sąmoningos sveikos gyvensenos mokyklos atidarymas Kaune

spalio 8, 2015 KŪNOVARA, Sveika gyvensena, Žmogaus galios

Vis daugiau lietuvių susidomi savita, su lietuvių kalba neatsiejama, sąmoningos sveikos gyvensenos mokymas KŪNOVARA. Apie jau buvo rašyta Adrės Zakrauskaitės straipsnyje žurnale „RAKTAS“.

Džiugu, kad be skeptikų, kuriems nieko savo negali būti Lietuvoje, atsiranda vis daugiau norinčiu arčiau susipažinti su savo šaknimis ir gyventi Darnoje su savimi, Gamta, Dievais ir protėviais. Skelbiame dar vieną džiugią naujieną, kauniečiai ėmėsi ir susirado salę, nusprendė savo mieste įkurti šios mokyklos KŪNOVAROS mokymą visiems norintiems. Šiuo mokymu paremtas šiuolaikinių žynių paruošimas sudėtingiems dvasiniems ryšiams su vidine dieviškąja kibirkštimi – siela ir pažinimas Kūrėjo. Tai įgalina žmogų kurti naują Gyvenimą, sustiprinti tautinę savivertę ir palaikyti savo kūno stovį dermėje su Gamtos apraiškomis.

Praplėsime esminių tiesų reikšmes „sąmoningos sveikos gyvensenos mokymas“

SĄMONINGUMAS yra pagrindinė sąlyga užsiimant KŪNOVARA. Sąmoningumas pasiekiamas per lietuvių kalbos raktinius žodžius, susikaupimą ties kiekvieno pratimo kvėpavimu ir sąmonongu stebėjimu kas vyksta tuo metu tavo mintyse, jausmuose ir pojūčiuose.

SVEIKATA yra Visumo reikšmė, kai tarpusavyje dera mintys, jausmai ir pojūčiai, mes jaučiamės pajėgūs Gyventi ir kurti.

JAUNYSTĖ yra ne mūsų pase užrašytas amžius, o biologinis. Esame tokie, kaip jaučiamės. Žmogus savo jaunyste ir jauno organizmo jauseną gali išlaikyti labai ilgai. Jei jaučiatės senas, laikas susimąstyti apie laiką naujam virsmui ir atsinaujinti dar vienai gyvenimo Rėdai spirale. Paprasta tiesa ta, kad esame tokie, kokius save padarėme. Jauni esame tiek, kiek dedame pastangų judėti ir nepasiduoti senatvės s’Tinguliui.

GALIA ir KŪRYBA yra tiesioginė mūsų Darnaus gyvenimo veiksenos išraiška. Galia yra priešinga fizinei jėgai. Ji kyla iš mūsų dvasios, kuri turi būti dermėje su fizine mūsų būtimi. Tik dermės metu vyksta kūrybos apraiška, kuri žinoma kaip paslaptinga „kūrybos mūza“. Todėl ir sakoma: „Sveikame kūne – sveika siela“. Pridėtume …ir galia kurti Gyvenimą“.

Tauta turi ne tik pabusti, bet būti pajėgi atlaikyti istorinių vingių išbandymus, kurti šeimas ir daugėti bent tris kartus daugiau, kad neišnyktume, būti kūrybinga šiuolaikiniame, už išteklius kovojančiame pasaulyje. MES ESAME LIETUVIAI, IR BŪKIME, GALĖKIME, KURKIME IR IŠLIKIME. Būkime baltiškos savimonės, didžiuokimės tuo, kad galime kurti ir atsinaujinti. Mokykimės iš protėvių.

Geras

© 2015, viršaitis. All rights reserved.

Palikite atsiliepimą

Jūs turite būti prisijungęs komentavimui.